Actueel

Dating- en ontmoetingssite ‘Durf jij met mij?’

19 januari 2015

Ben je als cliënt op zoek naar vrienden om samen iets te ondernemen? Of durf je een stap verder te gaan en wil je een relatie of een date zoeken? Kijk dan eens op www.durfjijmetmij.nl,  een gratis toegankelijke dating/ontmoetingssite voor mensen met een psychiatrische aandoening. Sinds kort is RIBW Brabant aangesloten op dit platform: de site is nu beschikbaar voor al onze cliënten!

Durfje met mij uitsnede

Inschrijving is gratis en werkt eenvoudig. Na je aanmelding controleert de administratie van RIBW Brabant even of je inderdaad cliënt bent bij ons. Daarna ontvang je een e-mail met inloggegevens en kun je aan de slag met je profiel. Het platform biedt een ‘veilige’ omgeving, je persoonlijke gegevens zijn dus zeker niet zomaar zichtbaar voor anderen. Inmiddels heeft de site meer dan 3.300 leden en het  netwerk groeit nog steeds.
 
Durfjijmetmij.nl is een initiatief van Parnassia en bestaat bijna drie jaar. Andere organisaties die zijn aangesloten zijn o.a. Pameijer, Kwintes, Reinier van Arkel groep, RIBW Nijmegen en Rivierenland, Stichting Anton Constandse en Vincent van Gogh. Er zijn voortdurend nieuwe ggz-organisaties die zich aansluiten. Je kunt dus ook landelijk op zoek naar mensen om samen iets te ondernemen, of om die ene speciale persoon te leren kennen.

De website is een eenvoudige maar krachtige manier om je sociale netwerk te vergroten, wat weer bijdraagt aan je herstel en zelfredzaamheid. Kijk hoe het werkt op www.durfjijmetmij.nl


Actueel
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...
Het is lastig te zien voor een individuele hulpverlener waar en hoe stigma (onbedoeld en onbewust) ...