Actueel

Cliënten RIBW Brabant met vijf teams bij ‘Meer dan sport’-toernooi

25 maart 2015
Genoeg sportiviteit bij cliënten van RIBW Brabant: aanstaande vrijdag 27 maart doen er maar liefst vier zaalvoetbalteams en een zaalvolleybalteam mee met het ‘Meer dan sport-toernooi’ bij het Tilburg University Sports Center. Het toernooi is opgezet om de cliënten van verschillende zorgorganisaties uit de omgeving de kans te bieden om zich met elkaar te meten in een sportieve en begeleide omgeving.
zaalvoetbal
 ‘Meer dan sport’ wordt georganiseerd door Serve the City. Serve the City bestaat uit een groep studenten die ervan overtuigd zijn dat studenten in Tilburg een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de inwoners.

Het initiatief is ontstaan vanuit de gedachte dat sport veel meer kan betekenen dan alleen beweging: het brengt mensen samen, het is gezond, het geeft zelfvertrouwen en bovenal plezier. Voorafgaand aan het toernooi verzorgde de initiatiefnemers verschillende trainingen in (zit)volleybal en zaalvoetbal. Het toernooi zelf vindt plaats in samenwerking met studentensportvereniging FOSST, VC Sarto, de gemeente Tilburg, Tilburgse Studenten Voetbalvereniging Merlijn en Tilburgse Studenten Volleybalvereniging Gepidae.

Voor wie wil aanmoedigen of een kijkje wil komen nemen: het toernooi begint om 14.30 uur aan de Academielaan 5.

Kijk voor meer informatie op www.stctilburg.nl
Actueel
Donderdag 9 januari bezocht wethouder Stefanie Vatta van Sociale Zaken eetcafé De Pannenschuur ...
De feestdagen staan in het teken van ‘samen’ en ‘iets betekenen voor een ...
KREW, werk en scholing als onderdeel van RIBW Brabant, is verhuisd. Op de open dag op 21 november ...