Actueel

Groeispurt voor Het Kiemuur

27 juli 2016

Het Kiemuur is een voor iedereen gratis toegankelijke ontmoetingsinloop. In Tilburg zijn de bijeenkomsten nu fors uitgebreid met drie locaties.

afbeelding_kiemuur_luisterendoor

Tijdens een Kiemuur worden relevante onderwerpen besproken en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook voor een luisterend oor of een praatje kunt u er terecht. De naam komt van het woord ontkiemen, als in groei en ontwikkeling. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke groeiproces in het leven en daar steekt het Kiemuur graag op in. Mensen die zelf ervaring hebben op het gebied van psychische kwetsbaarheid of andere sociaal maatschappelijke problemen leiden de bijeenkomsten van Het Kiemuur.

Ervaringen

Een bezoeker over zijn ervaringen: “Ik ga al een tijdje regelmatig naar Het Kiemuur. Het is fijn om onder de mensen te zijn en een goed gesprek te hebben met mensen die mij begrijpen."

Meer locaties in de wijken

Het Kiemuur vindt meerdere malen per week plaats in Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk en Moergestel. In Tilburg is Het Kiemuur fors uitgebreid met drie locaties: wijkcentrum ’t Sant, wijkcentrum Heyhoef en wijkcentrum De Wissel. Ook vindt in de Westertorenlaan elke laatste woensdag van de maand een Familie Kiemuur plaats. In Waalwijk is Het Kiemuur van buurthuis Bloemenoord verhuisd naar BaLaDe. Iedereen is van harte welkom om een keer aan te sluiten. Een overzicht van de locaties en tijden vindt u hier.

Actueel
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...
Het is lastig te zien voor een individuele hulpverlener waar en hoe stigma (onbedoeld en onbewust) ...