Actueel

Groeispurt voor Het Kiemuur

Het Kiemuur is een voor iedereen gratis toegankelijke ontmoetingsinloop. In Tilburg zijn de bijeenkomsten nu fors uitgebreid met drie locaties.

afbeelding_kiemuur_luisterendoor

Tijdens een Kiemuur worden relevante onderwerpen besproken en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook voor een luisterend oor of een praatje kunt u er terecht. De naam komt van het woord ontkiemen, als in groei en ontwikkeling. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke groeiproces in het leven en daar steekt het Kiemuur graag op in. Mensen die zelf ervaring hebben op het gebied van psychische kwetsbaarheid of andere sociaal maatschappelijke problemen leiden de bijeenkomsten van Het Kiemuur.

Ervaringen

Een bezoeker over zijn ervaringen: “Ik ga al een tijdje regelmatig naar Het Kiemuur. Het is fijn om onder de mensen te zijn en een goed gesprek te hebben met mensen die mij begrijpen."

Meer locaties in de wijken

Het Kiemuur vindt meerdere malen per week plaats in Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk en Moergestel. In Tilburg is Het Kiemuur fors uitgebreid met drie locaties: wijkcentrum ’t Sant, wijkcentrum Heyhoef en wijkcentrum De Wissel. Ook vindt in de Westertorenlaan elke laatste woensdag van de maand een Familie Kiemuur plaats. In Waalwijk is Het Kiemuur van buurthuis Bloemenoord verhuisd naar BaLaDe. Iedereen is van harte welkom om een keer aan te sluiten. Een overzicht van de locaties en tijden vindt u hier.

Actueel
Op 1 en 2 september is het weer zo ver dan vindt de Tilburg Ten Miles plaats mét verschillende ...
Heeft u de artikelen in de zorgbijlage bij De Volkskrant van Nina Visser gelezen en heeft u vragen ...
Ken jij iemand met autisme of heb je zelf autisme? Kom naar de Autisme Informatiemarkt in ...