Actueel

Topstudente Marleen scoort 10 voor stage bij RIBW-team

4 juli 2017
Bij team Waalwijk Centrum van RIBW Brabant liep Marleen Voogd haar derdejaars-stage SPH. Ze zette als afsluiting een prachtige presentatie neer, die vanuit haar opleiding met een 10 (!) werd gewaardeerd. Dit omdat het een bijzondere ontwikkeling toonde van zowel persoonlijke als professionele groei.
Marleen_stagiaire_SPH_10_stageverslag
Tijd, aandacht en feedback
Marleen benoemt in haar verslag dat dat er, ondanks alle drukte, altijd tijd voor haar gemaakt werd. Dit zorgde ervoor dat ze zich echt onderdeel van het team voelde. Marleen was ook blij met de kritische houding van team: ‘er zijn altijd verbeterpunten’. Tijdens de presentatie benoemde Marleen dat juist dit ervoor zorgde dat ze scherp bleef en ze zich maximaal kon ontwikkelen. Overigens bevatte deze feedback vaak positieve en opbouwende opmerkingen, wat haar zelfvertrouwen ten goede kwam.

Topstudent, uitstekende leeromgeving!
Uit die 10 blijkt dat Marleen een topstudent is. Wat we daarnaast ervan leren is dat de betrokkenheid bij haar, een transparante houding in het team en de aandacht die ze kreeg, voorwaarden lijken om het beste uit jezelf te halen. Die 10 is dus niet alleen een compliment aan Marleen maar ook aan het team en RIBW Brabant. Hieruit blijkt maar weer dat we in 2015 het certificaat ‘Beste leerbedrijf van Nederland’  niet voor niets ontvingen!

Reactie vanuit het team
Teamlid Kim van Heertum: “Toen ik zoveel praktische tips en inzichten terugzag vanuit ons team, dacht ik: iedereen heeft zo zijn best gedaan! We hebben zoveel kennis en professionaliteit in ons team. Echt geweldig om dit terug te zien in Marleen. Zij neemt al deze kennis en ervaring trouwens mee naar haar volgende uitdaging: werken bij RIBW Brabant team Sprang Capelle. Supermooi om te zien hoe wij als team iemand mee hebben ontwikkeld tot professional.”  
Actueel
Mariëlle Hoefnagel werkt als ervaringsdeskundige binnen een woonteam van RIBW Brabant en blogt ...
Als RIBW Brabant volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwgezet en volgen de ...
Paola Buitelaar heeft lang geworsteld met psychoses en klinische opnames daarvoor. Deze ...