Actueel

Als je samen eet smaakt het beter

26 september 2017
Het Kiemuur organiseerde voor iedereen die mee wilde eten een lunch in wijkcentrum Den Boogaard in Moergestel. Moergestel TV maakte opnames van deze gezellige bijeenkomst. 
logo-kiemuur-RGB

Iedereen is wel eens eenzaam

Het persoonlijke gedicht van Sandra, ervaringsdeskundig medewerker bij Het Kiemuur, maakt duidelijk wat 'ontmoeting en groei' voor haar heeft betekend. Ria, ook ervaringsdeskundig medewerker, legde helder uit wat Het Kiemuur inhoudt. Bij Het Kiemuur is iedereen die contact, steun of advies zoekt altijd welkom. Je hebt geen papiertje nodig, je kan er zo binnenwandelen.

Bezoekers vinden er een luisterend oor en erkenning voor hun verhaal. Gelijkwaardigheid staat voorop. De mensen die Het Kiemuur begeleiden hebben zelf veel meegemaakt in het leven. Zij en de andere mensen laten iedereen in hun waarde: alle bezoekers horen erbij! Klik hier voor het filmpje dat in drie minuten helemaal duidelijk maakt wat Het Kiemuur inhoudt. 

Ook nieuwsgierig geworden?

Kom het gewoon eens zelf ervaren! Kijk op www.hetkiemuur.nl voor een locatie bij jou in de buurt. Graag tot ziens bij Het Kiemuur!
Actueel
Howie the Harp biedt in co-productie met ROC Zadkine de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ...
Ons jaarbeeld 2018 presenteren we als magazine. Hierin kunt u lezen hoe medewerkers en ...
Over enkele weken start de oriëntatieatiecursus 'Hulpverlener met ervaring' weer. De cursus is ...