Actueel

Als je samen eet smaakt het beter

26 september 2017
Het Kiemuur organiseerde voor iedereen die mee wilde eten een lunch in wijkcentrum Den Boogaard in Moergestel. Moergestel TV maakte opnames van deze gezellige bijeenkomst. 
logo-kiemuur-RGB

Iedereen is wel eens eenzaam

Het persoonlijke gedicht van Sandra, ervaringsdeskundig medewerker bij Het Kiemuur, maakt duidelijk wat 'ontmoeting en groei' voor haar heeft betekend. Ria, ook ervaringsdeskundig medewerker, legde helder uit wat Het Kiemuur inhoudt. Bij Het Kiemuur is iedereen die contact, steun of advies zoekt altijd welkom. Je hebt geen papiertje nodig, je kan er zo binnenwandelen.

Bezoekers vinden er een luisterend oor en erkenning voor hun verhaal. Gelijkwaardigheid staat voorop. De mensen die Het Kiemuur begeleiden hebben zelf veel meegemaakt in het leven. Zij en de andere mensen laten iedereen in hun waarde: alle bezoekers horen erbij! Klik hier voor het filmpje dat in drie minuten helemaal duidelijk maakt wat Het Kiemuur inhoudt. 

Ook nieuwsgierig geworden?

Kom het gewoon eens zelf ervaren! Kijk op www.hetkiemuur.nl voor een locatie bij jou in de buurt. Graag tot ziens bij Het Kiemuur!
Actueel
Samen met de rest van de Nederlandse horeca, sloot ook Restaurant Waanzinnig half maart de deuren ...
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...