Actueel

RIBW Brabant is Beste Werkgever met topscore

12 september 2017
12 september 2017
De komende twee jaar mag RIBW Brabant zich een 3-sterren-Beste Werkgever binnen de GGZ noemen! RIBW Brabant behaalde een score van 7,25. Dat is ruim boven het gemiddelde in de branche (6,73) en goed voor het maximale aantal van drie sterren. Een topscore: slechts zes andere organisaties in de GGZ kregen ook drie sterren toegekend.
BW-3ster

Keurmerk Beste Werkgevers

‘Beste Werkgevers’ van Effectory en Intermediair is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen meer dan 400.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers. De score is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers en vrijwilligers over het goede werkgeverschap van de organisatie. 

Trots op medewerkers

Door de hoge score maakt RIBW Brabant in februari 2018 ook nog kans op de Beste Werkgevers Award. Marina Hesen, voorzitter Raad van Bestuur: "We zijn trots op deze score, zien het echt als een verdienste van ons allemaal!" René van Trijp, hoofd Personeel en Organisatie, vult aan: "Goed werkgeverschap vinden we heel belangrijk. Als dit ook in de organisatie zo wordt ervaren is dat goed nieuws."

Beste Werkgevers in GGZ

De score voor het keurmerk Beste Werkgever is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. 
Klik hier voor de complete lijst waar per branche (in alfabetische volgorde) zichtbaar is welke organisaties het Beste Werkgevers Keurmerk 2017-2018 hebben ontvangen.
Actueel
Donderdag 9 januari bezocht wethouder Stefanie Vatta van Sociale Zaken eetcafé De Pannenschuur ...
De feestdagen staan in het teken van ‘samen’ en ‘iets betekenen voor een ...
KREW, werk en scholing als onderdeel van RIBW Brabant, is verhuisd. Op de open dag op 21 november ...