Werken aan je herstel

Werken aan je herstel kan binnen Het Kiemuur op verschillende manieren. We bieden verschillende cursussen aan die je hierbij kunnen helpen. Je ziet onderaan op deze pagina een overzicht van onze cursussen. Mocht je nog niet bekend zijn met ons aanbod en je wilt er meer over weten dan kun je hiervoor contact opnemen met één van onze collega’s. Er is maar een beperkt aantal plaatsen in iedere cursus dus geef je snel op als je in september nog wilt starten. 

Start nieuwe cursussen

Na een aantal bijzondere maanden waarin we vooral online zijn samengekomen zijn er weer mogelijkheden om op locatie deel te nemen aan cursussen. Onze cursussen worden gegeven op de Zuiderkruisweg 1 in Tilburg. Daar is voldoende ruimte om met gepaste afstand (vanaf 1,5 meter) één van onze cursussen te volgen. 

We denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit maakt dat wij er in moeilijke tijden toch voor onze deelnemers hebben kunnen zijn. Naast onze cursussen, die we inmiddels ook succesvol hebben afgesloten, zijn er verschillende online Kiemuren gestart. Hiervan zullen er een aantal online blijven bestaan. Hoewel het natuurlijk heel anders is, zijn de ervaringen van onze deelnemers over het algemeen heel positief.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een cursus? Stuur dan een e-mail naar: Info@hetkiemuur.nl

Meer informatie

Voor vragen over onze cursussen kun je contact opnemen met Wesley IJpelaar.
Telefoon: 06-55297740
E-mail: WIJpelaar@RIBWBrabant.nl

Mooi dat er zoveel saamhorigheid is!