Onze aanpak

Doen we het goed?

We vragen regelmatig hoe cliënten onze begeleiding ervaren. Wat gaat er goed, wat kan beter? Iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Met vragen stellen leren we iemand het beste en het snelste kennen!
Doen-we-het-goed-paginabanner-16-9

Tevreden?

Zijn onze cliënten tevreden over ons? Dat vragen we niet een keer per jaar aan ze, maar juist vaker. Alleen dan krijgen we een goed beeld van hun mening en zien we waar de verbeterpunten zitten. Hiervoor gebruiken we ook onze methode Resultaatsturing waarin wordt gewerkt met een concreet actieplan, dat de vooruitgang helder in beeld brengt.  

Cliëntenraad

De Cliëntenraad bestaat uit, inderdaad, cliënten. Mensen die stuk voor stuk weten wat het is om te maken te hebben met psychische uitdagingen. Zij zijn er voor nieuwe en bestaande cliënten én hun naaste omgeving. Lees verder

Trots

Naast regelmatige evaluatie voeren we eens in de twee jaar we een grootschalig tevredenheidsonderzoek onder cliënten uit. De laatste keer (december 2016) waardeerden zij onze begeleiding met een gemiddelde van 7.8. Een cijfer waar we best trots op zijn.
Onze aanpak
Voor (programma-)managers, (staf-)medewerkers en hulpen zorgverleners van organisaties die ...
We staan bekend om onze ervaring met psychische en psychiatrische problematiek. Andere ...
We nemen nooit iemands leven over. Onze insteek is anders: we lopen als het ware een tijdje met ...