Onze aanpak

Gelijkwaardigheid

We nemen nooit iemands leven over. Onze insteek is anders: we lopen als het ware een tijdje met mensen mee totdat zij zelf meer de regie in handen kunnen nemen. Gelijkwaardigheid staat hierbij voorop! "Ik heb hier voor het eerst het gevoel dat begeleiders naast me staan, niet boven mij."
gelijkwaardigheid-16-9

Sleutel tot succes

Die gelijkwaardige benadering sluit aan bij onze vier kernwaarden: verbinding, professionaliteit, vertrouwen en inspiratie. Ons uitgangspunt: een mens is meer dan alleen zijn diagnose. Daarom vragen we door: 'wat heb jij nodig om zo zelfredzaam mogelijk te worden?' Samen met cliënten stellen we een plan op met hun persoonlijke doelen. Hierin zijn zij zelf de belangrijkste sleutel tot succes. 

Je kunt meer dan je denkt

Onze begeleiders weten dat er een enorme persoonlijke kracht schuilt in ieder persoon, ondanks ziekte of aandoening. Samen met hen zoek je die kracht op. Jij bepaalt zelf wat je ermee wilt doen. Een ding is zeker: je kunt meer dan je zelf denkt. De uitspraak 'Ik wist niet dat ik het kon!' horen we gelukkig vaak in ons werk!
Onze aanpak
Voor (programma-)managers, (staf-)medewerkers en hulpen zorgverleners van organisaties die ...
We staan bekend om onze ervaring met psychische en psychiatrische problematiek. Andere ...
We nemen nooit iemands leven over. Onze insteek is anders: we lopen als het ware een tijdje met ...