Begeleiding en ondersteuning

Een eetstoornis kan leiden tot sociale, lichamelijke en psychische gevolgen. Soms schamen mensen zich voor hun eetprobleem en durven ze niet op zoek te gaan naar professionele begeleiding.

Genezen duurt lang en vraagt veel van je. Wij zijn een organisatie die mensen hierin begeleidt. Vaak zien we ook dat de eetstoornissen niet op zichzelf staan maar dat er meer aan de hand is. Wij weten daar alles van en kunnen je echt ondersteunen hierbij. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Wat kan RIBW Brabant voor je doen?

Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een ernstig psychiatrische aandoening. Met onze professionele, resultaatgerichte en integrale aanpak begeleiden wij cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Partner in herstel
Wij werken aan duurzaam herstel. Daarom komen alle leefgebieden aan bod waar hulp bij nodig is, zoals wonen, daginvulling/werk, sociale relaties, financiën en gezondheid.
Wij zijn werkzaam in de provincie Noord-Brabant onder meer in de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Goirle, Gilze en Rijen, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand en Dongen.