Oud of jong, hoog of laag inkomen: iedereen in ons land heeft recht op ondersteuning en zorg die hij of zij nodig heeft. De vraag naar zorg is duidelijk aan het veranderen: mensen willen langer thuis wonen of meer zaken zelf regelen.
Er zijn ook meer mensen die behoefte hebben aan ondersteuning, waardoor het belangrijk is om op de kosten te letten. Hierdoor is ook de manier anders geworden waarop de zorg wordt georganiseerd. Dit geldt ook voor de zorg die RIBW Brabant aanbiedt: begeleiding thuis, beschermd wonen en dagbesteding (activiteiten en werk).

RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een ernstig psychiatrische aandoening. Met onze professionele, resultaatgerichte en integrale aanpak begeleiden wij cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Wij werken aan duurzaam herstel. Daarom komen alle leefgebieden aan bod waar hulp bij nodig is, zoals wonen, daginvulling/werk, sociale relaties, financiën en gezondheid.

Wij zijn werken in de provincie Noord-Brabant onder meer in de gemeenten Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Goirle, Gilze en Rijen, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand en Dongen.