Actueel

kerstdiner voor vrijwilligers een groot succes

14 december 2015
Bijna 70 vrijwilligers zijn afgelopen donderdag samen met de cliënten die zij ondersteunen, door RIBW Brabant in het zonnetje gezet!
IMG_1638
Vrijwilligers nemen een steeds belangrijkere plaats binnen RIBW Brabant in bij het ondersteunen van cliënten. Als dank voor alle energie, enthousiasme en inzet voor de organisatie hebben zij genoten van een kerstdiner in Wijkrestaurant de Symfonie, een samenwerking tussen ContourdeTwern en RIBW Brabant. In de keuken van het wijkrestaurant hebben de kok en cliënten van RIBW Brabant een heerlijk driegangen menu bereid, waarbij ook het bedrijfsleven actief heeft meegeholpen. Zo zetten 19 medewerkers van Rabobank Tilburg zich vrijwillig in om onze gasten te verwelkomen, hen aan tafel te bedienen en te helpen in de keuken.

Dit gebaar werd door iedereen erg gewaardeerd en Ilona, medewerker Rabobank Tilburg verwoordde het als volgt: “Het kerstdiner was een bijzondere samenkomst van zorg en bedrijfsleven. Wij vonden het erg leuk om ons voor de gasten in te zetten en ze te zien genieten van deze avond!” Samen met een donatie van het Oranje Fonds, de inzet van Rabobank Tilburg, Wijkrestaurant de Symfonie, Jaspers Verhuur, cliënten en medewerkers van RIBW Brabant was het kerstdiner een groot succes!
Actueel
Mariëlle Hoefnagel werkt als ervaringsdeskundige binnen een woonteam van RIBW Brabant en blogt ...
Als RIBW Brabant volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwgezet en volgen de ...
Paola Buitelaar heeft lang geworsteld met psychoses en klinische opnames daarvoor. Deze ...