Actueel

Kwetsbare mensen in de forensische zorg

25 april 2018
Heeft u de artikelen in de zorgbijlage bij De Volkskrant van Nina Visser gelezen en heeft u vragen over kwetsbare mensen in de forensische zorg, de toegevoegde waarde van ervaringsdeskundigen voor hen en zorgprofessionals? We vertellen u graag over onze visie en hoe wij werken.  
Marjolein van Vorstenbos, bestuurssecretaris, over het belang van aandacht voor de achterliggende oorzaak van delictgedrag.
RIBW Brabant staat voor inclusie: iedereen kan meedoen in de samenleving. Daar zijn wij in onze organisatie dagelijks mee bezig. Samenwerking en verbinding is daarvoor een vereiste, met gemeenten, ketenpartners en natuurlijk ook met wijkbewoners. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in complexe psychosociale en psychiatrische problematiek.
Benieuwd wat RIBW Brabant kan betekenen in de ondersteuning van kwetsbare mensen? Onze begeleiding geven we bij mensen thuis en voor wie het (tijdelijk) niet redt, bieden we beschermd wonen-locaties. Ons doel: mensen weer zoveel mogelijk mee laten doen in de samenleving. Iedereen doet ertoe! Lees meer in ons digitale magazine.
Voor de volledigheid vermelden we dat ‘Dit artikel is op 25 april 2018 verschenen bij de special ‘Continuïteit van zorg’ van Pulse Media Group, gedistribueerd bij de Volkskrant.’
Actueel
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...
RIBW Brabant biedt in het Safehouse in Tilburg begeleid wonen aan cliënten die een gevorderd ...
Howie the Harp biedt in co-productie met ROC Zadkine de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ...