Alles doen we zelf

In het hart van de Willem II-straat in Tilburg ligt een uniek restaurant: Restaurant Waanzinnig. Gasten kunnen hier in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd als lunch en diner. En vergeet de worstenbroodjes van eigen recept niet! Elke dag maakt een enthousiast keukenteam alle gerechten zelf, en serveert de bediening alles met plezier.

Leren werken in een restaurant

Snijden van groenten, maken van gerechten, bedienen aan tafel, schoonmaken, bestellingen doen… Alles wat er gebeurt in een restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. Een mooie plek om onder begeleiding je werkvaardigheden op te bouwen, zoals omgaan met werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten. Dat blijkt uit de ervaringen van onze medewerkers.

Roy vertelt: “Samen met de leer- werkcoaches van Waanzinnig heb ik mijn worstenbroodjes nóg lekkerder gemaakt. Het werken bij waanzinnig bevalt mij erg goed. Er is een fijne sfeer met fijne collega’s. We lachen veel met elkaar.”
En zo zijn er ook horecasterren Milou, Maria, Marlijn, Jurgen, Dirk, Herman, Priscilla, Joyce, Jacqueline en Hennie. Lees hun mooie ervaringen.
We zijn trots op deze locatie waar je kunt groeien in je werk totdat je nagenoeg zelfstandig functioneert. Meer weten over het restaurant en over de mensen die hier werken? Kijk op www.restaurantwaanzinnig.nl

Restaurant Waanzinnig blijft open

Restaurant Waanzinnig biedt de kans om ook in tijden van het coronavirus aan het werk te blijven. Juist nu is het belangrijk om structuur en sociale contacten te behouden omdat de kans op een terugval anders groot is, volgens leer-werkcoach Katelijn Ardts. Daarom maken cliënten nu samen take away gerechten, zoals maaltijdboxen. Hierbij volgen we richtlijnen van het RIVM. Bekijk de film die het Brabants Dagblad maakte.

KREW

Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013- 5425229 en per mail via info@restaurantwaanzinnig.nl. We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met leerwerkcoach Niels van den Broek, leer-werkcoach, bereikbaar via 06-57221264 of Katelijn Ardts, leer-werkcoach, bereikbaar via 06-21206937. In dit filmpje stellen Niels en Katelijn zichzelf in een minuut aan je voor en zie je hoe gastvrij Restaurant waanzinnig is. Graag tot ziens!

Restaurant Waanzinnig

YouTube thumbnail

Volg ons op social!

Blijf op de hoogte van onze lekkere menu’s en zie hoe fantastisch alle deelnemers aan het werk zijn bij Waanzinnig.

Waanzinnige Vegetarische Restaurantweek