Hulp nodig?

Leer- en werkprojecten in de horeca

Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant Waanzinnig in het centrum van Tilburg! Hier kun je ervaring opdoen met allerlei horeca-werkzaamheden die in elk restaurant worden gedaan. Gaandeweg kun je, als je dat wilt, steeds meer verantwoordelijkheid krijgen.
werken-en-leren-pagina-16-9

Alles doen we zelf

In het hart van de Willem II-straat in Tilburg ligt een uniek restaurant: Restaurant Waanzinnig. Gasten kunnen hier in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd als lunch en diner. En vergeet de worstenbroodjes van eigen recept niet! Elke dag maakt een enthousiast keukenteam alle gerechten zelf, en serveert de bediening alles met plezier.

Leren werken in een restaurant

Snijden van groenten, maken van gerechten, bedienen aan tafel, schoonmaken, bestellingen doen... Alles wat er gebeurt in een restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. Een mooie plek om onder begeleiding je werkvaardigheden op te bouwen, zoals omgaan met werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten. Dat blijkt uit de ervaringen van onze medewerkers.

Marli is een enthousiaste medewerker van restaurant Waanzinnig. In het filmpje legt ze uit hoe zij en haar collega's bij het restaurant begeleid worden om hun dromen en doelen te bereiken. Bekijk de video 
Roy vertelt: "Samen met de leer- werkcoaches van Waanzinnig heb ik mijn worstenbroodjes nóg lekkerder gemaakt. Het werken bij waanzinnig bevalt mij erg goed. Er is een fijne sfeer met fijne collega's. We lachen veel met elkaar." In dit filmpje zie je hoe Roy de lekkerste worstenbroodjes bakt.  

We zijn trots op deze locatie waar je kunt groeien in je werk totdat je nagenoeg zelfstandig functioneert. Meer weten over het restaurant en over de mensen die hier werken? Kijk op www.restaurantwaanzinnig.nl

Meer weten? Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013-3020175 en per mail via krewmailgroep@ribwbrabant.nl We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met leerwerkcoach Annet de Laat, bereikbaar via 06-11706413 en Christ van Wanrooij, leerwerkcoach, bereikbaar via 06-50216077. 
Hulp nodig?
Heeft u uit te besteden productie- en montagewerk of bent u op zoek naar gedreven medewerkers en of ...
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende ...
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...