Hulp nodig?

Leer- en werkprojecten in de horeca

Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant Waanzinnig in het centrum van Tilburg! Hier kun je ervaring opdoen met allerlei horeca-werkzaamheden die in elk restaurant worden gedaan. Gaandeweg kun je, als je dat wilt, steeds meer verantwoordelijkheid krijgen.
werken-en-leren-pagina-16-9

Alles doen we zelf

In het hart van de Willem II-straat in Tilburg ligt een uniek restaurant: Restaurant Waanzinnig. Gasten kunnen hier in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd als lunch en diner. En vergeet de worstenbroodjes van eigen recept niet! Elke dag maakt een enthousiast keukenteam alle gerechten zelf, en serveert de bediening alles met plezier.

Leren werken in een restaurant

Snijden van groenten, maken van gerechten, bedienen aan tafel, schoonmaken, bestellingen doen... Alles wat er gebeurt in een restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. Een mooie plek om onder begeleiding je werkvaardigheden op te bouwen, zoals omgaan met werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten.

Doorgroeien

Deze werk- en leerplek is ontstaan uit een innovatieve samenwerking tussen RIBW Brabant, GGZ Breburg en SMO Traverse. Hier kun je groeien in je werk totdat je nagenoeg zelfstandig functioneert. Meer weten over het restaurant zelf? Kijk op www.restaurantwaanzinnig.nl

Meer weten? Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013-5336646 en per mail via krew@ribwbrabant.nl  We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met leer-werkcoaches Ineke Heltzel en Manola Schmitz. Ineke Heltzel is bereikbaar via 06-11706413 en Manola Schmitz via 06-46748025.

Hulp nodig?
Heb jij je talent al ontdekt en wil je daarmee aan de slag? Of weet jij nog helemaal niet waar je ...
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende ...