Vacatures bij RIBW Brabant:

Medewerker slaapdienst

Onze cliënten voelen zich veilig door jou want jij bent er ter bescherming van hen. Een groot deel van je dienst breng je, als het goed is, slapend door. En toch ben je onmisbaar. Want als er iets is, kunnen zij op jou rekenen.
vacature slaapdienst
Reageer vóór: 31 maart 2019 

Wat ga je doen als medewerker slaapdienst? 

Door jouw aanwezigheid in de nacht geef je onze cliënten een veilig gevoel. Jij bent in de avond en nacht hun bescherming naar de buitenwereld. Je werkt tussen 21.45 uur en 09.15 uur, afhankelijk van de werkdag en de locatie waar je slaapt. Als medewerker slaapdienst lever je een belangrijke bijdrage aan de 24-uurs zorg van RIBW Brabant. Wat je gezien en meegemaakt hebt die avond, meld je tijdens je overdracht aan de medewerkers van de ochtenddienst. Je collega’s van de dagdienst doen dat natuurlijk ook aan jou wanneer je dienst start. Je bent (slapend) aanwezig en je handelt voorvallen in principe zelf af.  Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je kunt je vragen altijd stellen aan de wakende nachtdienst. En als het nodig is, kunnen ze ook snel bij je zijn. Het team slaapwachten bestaat uit ruim dertig mensen. Je ziet je collega’s tijdens teamvergaderingen en natuurlijk tijdens het personeelsuitje. Je kunt ingezet worden op alle locaties van RIBW Brabant. We hebben locaties in en rond Tilburg, Oisterwijk en Waalwijk.

Visie RIBW Brabant

Wij geloven dat een mens vaak veel meer kan dan hij of zij zelf denkt. Onze professionals zijn een bron van inspiratie en motivatie voor anderen. Onze medewerkers durven zichzelf te zijn en zien gelijkwaardigheid als hét uitgangspunt in de begeleiding van anderen. Gelijkwaardigheid zie je ook terug op de werkvloer. We gaan informeel met elkaar om, lachen en huilen met elkaar en ondersteunen elkaar. We zorgen samen dat iedereen zich veilig kan voelen. Onze medewerkers zetten zich in om cliënten weer mee te laten doen in de samenleving. Zij zijn succesvol wanneer een cliënt zoveel mogelijk op eigen kracht zijn leven naar tevredenheid kan inrichten. Dit geldt voor zowel onze zorgprofessionals als de professionals in een ondersteunende functie. 

Wat vragen we van je? 

 • Omgaan met mensen met psychische problemen gaat je goed af.
 • Je hebt VMBO-kader werk- en denkniveau.
 • Je kunt zelfstandig situaties inschatten.
 • Je bent heel precies en kunt dus zorgvuldig handelen.
 • Je bent flexibel inzetbaar omdat we je voor verschillende locaties kunnen oproepen.
 • Je kunt je vinden in de waarden en normen van onze organisatie: verbinding, professionaliteit, vertrouwen en inspiratie.

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij een werkgever met het keurmerk ‘Beste werkgever’!
 • Tevreden cliënten, ze beoordeelden onze zorg met een 8!
 • Een open en informele sfeer met heel veel ruimte voor jouw ontwikkeling
 • Een contract voor 1 jaar van minimaal 12 en maximaal 20 uur per week. We hopen dit contract na een jaar te verlengen.
 • De functie is ingeschaald in FWG 25 (€ 1.571 - € 2.345,- bij een fulltime dienstverband). En je krijgt een ruime onregelmatigheidstoeslag.
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.
 • Je krijgt jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je hebt recht op een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve verzekeringen, sportfaciliteiten, een actief opleidingsbeleid en een werkgeversbijdrage voor het pensioenfonds PFZW.
 • Uitnodigingen voor onze jaarlijkse super leuke personeels-, Sinterklaas-, en Kerstfeesten. 

En verder…. 

Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers. Daarom zijn we lid van BRABANTWERKtZEKER. Dit betekent onder meer dat je als (toekomstig) medewerker jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kunt ontwikkelen en je beter de regie houdt op je loopbaan. 

Meer weten? 

Bel gewoon even met Alphons Ariëns: 06-53406285. Meer weten over BRABANTWERKtZEKER? Check www.brabantwerktzeker.nl

Solliciteren?

Ben je enthousiast over deze vacature? Wij ontvangen je motivatiebrief en CV graag per e-mail: PenO@ribwbrabant.nl- onder vermelding van referentienummer (18240). De sluitingsdatum van deze vacature is 31 maart aanstaande. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 april 2019. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het opvragen van referenties maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure.
Vacatures bij RIBW Brabant:
Vanaf september 2019 hebben wij ruimte voor een daadkrachtige HBO communicatiestudent met veel ...
Een stevige en benaderbare manager die in de actuele dynamiek van de organisatie richting en ...
RIBW Brabant is continue op zoek naar goede mensen. Kijk eens bij onze vacatures, misschien zit er ...