Actueel

Het Kiemuur ontvangt subsidie van het Maatschappelijk Innovatiefonds Gemeente Oisterwijk (MIGO)

21 april 2016
In de Oisterwijkse raadszaal werd dinsdagavond 19 april bekend gemaakt welke nieuwe vrijwilligersprojecten financiële steun krijgen van het Maatschappelijk Innovatiefonds Gemeente Oisterwijk (MIGO). Het Kiemuur is beloond voor hun idee, dat met het ontvangen geldbedrag kan worden uitgevoerd. Zo start op 29 april een Kunstexpo van talentvolle lokale kunstenaars in Den Boogaard in Moergestel dat mede met de bijdrage van het fonds gerealiseerd kan worden.
Overhandiging Migo
Het Kiemuur is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die behoefte heeft aan steun, advies en een luisterend oor. Het Kiemuur is, georganiseerd door RIBW Brabant, op maandag en woensdag in Wijkcentrum Den Bogaard Moergestel, op dinsdag en vrijdag in Wijkcentrum Pannenschuur Oisterwijk.

Het Kiemuur is voor iedereen gratis toegankelijk, wijkbewoners, cliënten zorginstellingen, familie, vrienden, vrijwilligers. Ervaringsdeskundigen van het Kiemuur hebben zelf ervaring in de psychiatrie, verslaving en kwetsbaarheid. Zij begrijpen vanuit ervaringen waar anderen tegenaan lopen, kunnen de ander daarbij ondersteunen. Het Kiemuur kan rekenen op €9.500 subsidie. Klik hier voor meer informatie over Het Kiemuur, zoals andere locaties in de regio.
Actueel
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...
RIBW Brabant biedt in het Safehouse in Tilburg begeleid wonen aan cliënten die een gevorderd ...
Howie the Harp biedt in co-productie met ROC Zadkine de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ...