Actueel

Nieuw webmagazine: KREW werkt voor u

6 februari 2018
Heeft u werk uit te besteden? Of zoekt u stagiairs/werknemers? Maak kennis met KREW, ons team rondom werk en scholing, en met onze cliënten!
KREWwerktvooru webmag
Uit ervaring weten we dat zinvol werk een belangrijk onderdeel is voor mensen om weer grip op het leven te krijgen. Daarom presenteren we een speciaal webmagazine over KREW: het team binnen RIBW Brabant dat alles regelt rondom werk en/of scholing. Maak kennis met leer-werkcoaches en KREW-deelnemers: www.krewwerktvooru.nl!

In company
Een flink aantal van onze cliënten is geschoold en/of heeft al jaren werkervaring. Ze werken in company, onder begeleiding van onze leer-werkcoaches, die er is voor hen én voor opdrachtgevers. Het feit dat mensen weer kunnen meedoen geeft een boost aan hun zelfvertrouwen. Regelmatig krijgen KREW-deelnemers een betaalde functie aangeboden van tevreden opdrachtgevers!

Inpakwerk en assemblage
Voor cliënten die werkritme willen opbouwen zijn er werkprojecten met betaalde opdrachten van bedrijven en instellingen. In onze grote bedrijfshal op de Nimrodstraat in Tilburg verzorgen zij onder begeleiding productiewerk, zoals in-en ompakwerk en assemblage. 

Zelf producten maken
Ook is hier een werkplaats voor het maken van houten meubilair en een afdeling voor het drukken van foto’s op canvas, print-canvas.nl. Speciaal voor Social Label worden designlampen gemaakt, zie www.sociallabel.nl. En in de Willem II-straat in Tilburg werkt een enthousiast team in restaurant Waanzinnig.

Vind talent!
Lees welke voordelen opdrachtgevers ervaren door de samenwerking met KREW. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan hierbij hand in hand. Laat u inspireren en help mee om talenten tot bloei te laten komen!

Actueel
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...
RIBW Brabant biedt in het Safehouse in Tilburg begeleid wonen aan cliënten die een gevorderd ...
Howie the Harp biedt in co-productie met ROC Zadkine de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ...