Actueel

nieuwsbrief Howie the Harp

14 april 2016
Howie the Harp™ is een éénjarige opleiding voor ervaringsdeskundigheid. De opleiding combineert theorie met een half jaar praktijk. Iedereen die cliëntervaring heeft binnen de psychiatrie, verslavingszorg en/ of maatschappelijke opvang en die ondersteuning wil bieden aan kwetsbare mensen in de samenleving, kan aan de opleiding deelnemen. Howie the Harp heeft nu een eigen nieuwsbrief boordevol goed nieuws. 
HTH-logo-72dpi
Vier keer per jaar komt de digitale nieuwsbrief van Howie the Harp™ NL uit. Lees hier de allereerste editie van april. 

opleiding in Tilburg

Zo heeft onder andere Howie the Harp™ Tilburg veel te melden. 24 Studenten hebben met succes hun theoriefase afgerond en zijn begin maart met hun praktijkervaring begonnen. UWV heeft geïnvesteerd in de opleidingskosten van 15 studenten en de gemeente Tilburg heeft bij wijze van pilot de opleidingskosten voor twee studenten vergoed. RIBW Brabant heeft alle eerste studenten een baangarantie voor 6 maanden geboden.

zeer succesvolle start

De eerste jaargang is erg succesvol! In Tilburg gaan we de opleiding voor een tweede keer aanbieden. De goede resultaten heeft RIBW Brabant doen besluiten ook deze studenten een baangarantie aan te bieden! De tweede Howie the Harp™ lichting start medio oktober 2016 en de werving is al gestart. Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten is vrijblijvend en kan via deze link
Actueel
Mariëlle Hoefnagel werkt als ervaringsdeskundige binnen een woonteam van RIBW Brabant en blogt ...
Als RIBW Brabant volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwgezet en volgen de ...
Paola Buitelaar heeft lang geworsteld met psychoses en klinische opnames daarvoor. Deze ...