Actueel

Nieuwsbrief Howie the Harp juli 2016

2 augustus 2016
Vier keer per jaar verschijnt de digitale nieuwsbrief van Howie the Harp™ NL. Lees hier de tweede editie van juli 2016 met een succesverhaal van een student uit Tilburg. Op 3 oktober start in Tilburg de tweede lichting van de éénjarige opleiding tot ervaringsdeskundige.
HTH-logo-72dpi

succesverhaal uit Tilburg

De studenten van Howie the Harp™ Tilburg hebben met succes hun theoriefase afgerond en startten begin maart met hun stageperiode. Annika, student van de eerste lichting in Tilburg, is aangenomen op haar stageplek. In de nieuwsbrief vertelt zij over haar ervaringen: "Nu bijna vijf maanden later kan ik zeggen dat ik een afwisselende en leerzame stageperiode achter de rug heb. Ik weet nu goed hoe en op welke manier ik mijn ervaring graag in wil zetten en waar mijn leerpunten nog liggen. Ik heb inmiddels mijn stageperiode met een positief gesprek afgerond. Nu alleen nog afstuderen en dan mag ik gaan solliciteren op mijn droombaan!"

coach en ervaringsdeskundigen aan het woord

In het Tilburgse blad 'De Draad' vertellen coach en ervaringsdeskundige Nando, ervaringsdeskundige Martijn en teammanager Evelien trots over de opleiding. Het artikel is met een link vermeld onderaan in de nieuwsbrief, of klik hier.  

opleiding start in oktober

De eerste jaargang in Tilburg is erg succesvol verlopen. De goede resultaten heeft RIBW Brabant doen besluiten een tweede jaargang te starten en ook deze studenten een baangarantie aan te bieden. De tweede Howie the Harp™ lichting start 3 oktober 2016 en de werving is in volle gang. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst van 2 augustus is vrijblijvend en kan via deze link. Lees meer over de informatiebijeenkomst in de flyer
Actueel
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...
Het is lastig te zien voor een individuele hulpverlener waar en hoe stigma (onbedoeld en onbewust) ...