lijst (8)

«
<
1
2
>
»
Gefilterd op: "leren"

Voorlichting aan scholieren

14 november 2017

Open dagen bij het MBO waarin we vertellen over de praktijk van ons werk. 

tags: leren, RIBW Brabant

Lees meer >
Afgestudeerden HtH klas II

2e lichting Howie the Harp behaalt certificaat en betaalde baan

7 november 2017

Vorig jaar oktober startte lichting II in opleidingscentrum Howie the Harp™ Tilburg en een jaar later zijn 15 studenten geslaagd. Donderdag 2 november kregen zij hun certificaat uitgereikt. Studenten met een kwetsbaarheid en (grote) afstand tot de arbeidsmarkt volgden een traject van een jaar waarin ze een volwaardige opleiding succesvol hebben afgerond. Ze hebben nu een betaalde baan als ervaringsdeskundig medewerker. In november starten ze 24 uur in de week voor een periode van een half jaar. 

tags: ervaringsdeskundigheid, Howie the Harp, leren

Lees meer >
Dromen en doelen koken KREW

Aan het werk: van droom naar doel

31 oktober 2017

Lisanne ontdekte via KREW haar echte talenten en interesses. Nu volgt ze de opleiding van haar keuze en is gemotiveerder dan ooit. Lees hieronder over haar ontdekkingstocht en haar toekomstdroom!

tags: leren

Lees meer >
Stijn_Visser_KREW

Werken kun je leren

12 oktober 2017

Ben je op zoek naar werk maar vind je het lastig? Omdat je nog geen echte werkervaring hebt, of niet weet wat bij je past, of de juiste opleiding niet hebt? Maak dan kennis met het KREW-team: dit zijn 12 leer-werkcoaches die elke dag bezig zijn met werk in de breedste zin van het woord. “We geloven in de talenten van iedereen. Hier helpen we ze naar boven te halen.”

tags: leren, werkprojecten KREW

Lees meer >

Opleiding tot ervaringsdeskundige start weer in 2018!

30 juli 2017

Heb je ervaring in de psychiatrie en wil je deze benutten om anderen te ondersteunen? In maart 2018 starten we in Tilburg weer met Howie the Harp, een eenjarige opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige!

tags: ervaringsdeskundigheid, Howie the Harp, leren

Lees meer >
Milaan_Social_Label_day_1_square

KREW aanwezig bij Designweek Milaan

5 april 2017

Van 4 tot 7 april zijn cliënten en medewerkers van onze werkplaats aan de Nimrodstraat in Tilburg aan het werk in Milaan geweest! Tijdens de Design Week demonstreerden zij in workshops hoe ze design-lampen en -kandelaars maken. Ze waren daar op verzoek van stichting Social Label, een landelijk platform dat investeert in zorg, werk en participatie. Lees hieronder de verslagen van deze bijzondere reis!

tags: De Werkplaats, leren, RIBW Brabant, werkprojecten KREW

Lees meer >
20160319 prijsuitreiking sbb

Trots op titel beste leerbedrijf van Nederland 2015

21 maart 2016

Directeur van SBB André Timmermans riep RIBW Brabant uit tot beste leerbedrijf 2015 op 18 maart tijdens Skills Heroes in Amsterdam RAI. De jury verwoordde het als volgt: "In tijden van krimp investeert het winnende bedrijf stevig in het opleiden van vaste werknemers en studenten. Zo steekt RIBW Brabant veel energie in het stage- en opleidingsbeleid. In de complexe omgeving waarin de studenten werken is begeleiding essentieel en daaraan besteedt het bedrijf veel aandacht. Het uitgangspunt is de eigen kracht en verantwoordelijkheid van individueel talent. Dit loopt als een rode draad door de organisatie." 

tags: leren, RIBW Brabant, werkprojecten KREW

Lees meer >
testyvonne

RIBW Brabant bij de laatste genomineerden ‘Beste Leerbedrijf’ en ‘Beste Praktijkopleiders’

9 februari 2016

De sectorwinnaars van de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf’ en ‘beste Praktijkopleider 2015’ van “Beroepsonderwijs Bedrijfsleven” zijn bekend. Acht sectorkamers met daarin vertegenwoordigers van onderwijs en bedrijfsleven hebben zich de afgelopen periode gebogen over de ingediende nominaties. Dit heeft geleid tot 8 genomineerde ‘Beste Leerbedrijven’ en 7 genomineerde ‘Beste Praktijkopleiders’. RIBW Brabant is één van de genomineerden!

tags: leren, RIBW Brabant, werkprojecten KREW

Lees meer >
«
<
1
2
>
»

Nieuws filter

Filter op onderwerp:
kies een onderwerp
werkprojecten KREW
herstelondersteunende zorg
Wmo
resultaatsturing
zelfredzaamheid
autisme
De Werkplaats
wijkgericht werken
maatschappelijke co-producties
wonen
gezondheid
RIBW Brabant
De Sluis
video
Howie the Harp
ervaringsdeskundigheid
vrijwilligers
publicaties
GGZ
RIBW Alliantie
nieuws van cliƫntenraad
zorgapps
sociale relaties
leren
vacature
ontwikkeling&ontmoeting
naastbetrokkenen
Het Kiemuur
Samenwerkende Jeugdzorg Specialisten Midden-Brabant
Filter op jaartal:
kies een jaartal
2019
reset >