lijst (5)

Gefilterd op: "autisme"

28 maart 2019 Autisme Informatiemarkt

5 maart 2019

In aanloop naar de landelijke Autismeweek (30 maart tot en met 6 april 2019) organiseert RIBW Brabant de Autisme Informatiemarkt, samen met vijf andere organisaties die werken met mensen binnen het autisme spectrum. De toegang naar de informatiemarkt met meer dan veertig exposanten en deelname aan de lezingen is gratis. Iedereen is tussen 18.30 uur en 21.30 uur van harte welkom in Wijkcentrum de Symfonie in Tilburg. In het Stadsnieuws komen mensen uit de praktijk aan het woord, lees de interviews met Rinske , Bjorn en Ivo.

tags: autisme

Lees meer >
Kom donderdag 28 maart 2019 naar de autisme informatiemarkt met drie interessante lezingen.

Autisme Informatiemarkt donderdag 28 maart 2019 in Tilburg

28 februari 2019

Heb jij autisme of ken je iemand met autisme? Op donderdagavond 28 maart is er in Tilburg een informatiemarkt over autisme die gratis toegankelijk is. Iedereen die meer over het onderwerp wil weten is tussen 18.30 uur en 21.30 uur van harte welkom! Op de informatiemarkt vind je stands van zorgorganisaties die je alles kunt vragen over hun hulpverlening. Die avond staan drie lezingen over autisme op het programma. In het Stadsnieuws komen mensen uit de praktijk aan het woord, lees de interviews met RinskeBjorn en Ivo.

tags: autisme

Lees meer >
Autismemarkt_RIBW_Brabant

Terugblik informatiemarkt Autisme

14 april 2017

Wat wil je weten over autisme? Elke vraag rondom dit onderwerp kon worden gesteld op de Informatiemarkt Autisme, die 30 maart plaatsvond in wijkcentrum De Symphonie in Tilburg. Diverse organisaties vertelden over hun hulpverlening op gebied van onderwijs, werk, wonen, vrije tijd, behandeling en relaties. Ook RIBW Brabant was present met een informatiestand en een lezing van Tjeu van der Linden: ooit begonnen als cliënt en intussen zelf hulpverlener bij ons.

tags: autisme, ervaringsdeskundigheid

Lees meer >
autismeweek tilburg-2

30 maart: Autisme informatiemarkt 

22 maart 2017

Heb jij autisme of ken je iemand met autisme? Op donderdagavond 30 maart is er in Tilburg een gratis toegankelijke informatiemarkt over autisme. Iedereen die meer over het onderwerp wil weten is van harte welkom! Op de infomarkt vind je stands van zorgorganisaties die je alles kunt vragen over hun hulpverlening. Ook zijn er diverse presentaties van mensen die ervaring hebben met autisme. Vanuit RIBW Brabant vertelt Tjeu van der Linden over zijn weg van 'cliënt met ASS' naar ervaringsdeskundig medewerker bij RIBW Brabant.

tags: autisme, ervaringsdeskundigheid, herstelondersteunende zorg

Lees meer >
lisa

Lisa: "Vroeger schreef ik alles op wat kon gebeuren op een dag. Dat hoeft nu niet meer."

30 maart 2016

In de aanloop naar de landelijke Autismeweek van 2 t/m 9 april laat het Stadsnieuws mensen met een vorm van autisme aan het woord. Lisa van Turnhout, die de opleiding ervaringsdeskundigheid psychiatrie bij opleidingscentrum Howie the Harp volgt, vertelt haar verhaal in een interview met Stadsnieuws:

tags: autisme, Howie the Harp, RIBW Brabant

Lees meer >

Nieuws filter

Filter op onderwerp:
kies een onderwerp
werkprojecten KREW
herstelondersteunende zorg
Wmo
resultaatsturing
zelfredzaamheid
autisme
De Werkplaats
wijkgericht werken
maatschappelijke co-producties
wonen
gezondheid
RIBW Brabant
De Sluis
video
Howie the Harp
ervaringsdeskundigheid
vrijwilligers
publicaties
GGZ
RIBW Alliantie
nieuws van cliƫntenraad
zorgapps
sociale relaties
leren
vacature
ontwikkeling&ontmoeting
naastbetrokkenen
Het Kiemuur
Samenwerkende Jeugdzorg Specialisten Midden-Brabant
Filter op jaartal:
kies een jaartal
2019
reset >