Actueel

RIBW Brabant genomineerd voor Beste Werkgevers 2015

16 juli 2015
RIBW Brabant is enorm trots om op de lijst van genomineerden voor de Beste Werkgevers van Nederland 2015 te staan. Tevreden, betrokken en gedreven medewerkers zijn voor ons van groot belang: zij beïnvloeden immers rechtstreeks het succes van onze begeleiding.  
rene (4)
René van Trijp, hoofd personeel en organisatie geeft aan: ”Dat we al acht jaren tot deze selecte groep van werkgevers behoren, zegt iets over de cultuur van onze organisatie. De betrokkenheid en bevlogenheid zit in het bloed van onze mensen. Het vertrouwen en de ruimte die we aan medewerkers geven spelen daarin een grote rol. Zaken worden opgepakt en de gewenste resultaten worden behaald.”

Nominatie gebaseerd op medewerkersonderzoek
Onderzoeksbureau Effectory maakte gisteren de nominaties voor 2015 bekend. Al sinds 2007 eindigt RIBW Brabant hoog in de ranglijst van vijftig organisaties met minder dan 1.000 medewerkers die kans maken op de titel Beste Werkgever van Nederland. Andere genomineerden zijn o.a. Robeco, Algemene Onderwijsbond en Autoriteit Financiële Markten. De ranking wordt gebaseerd op de resultaten van een tweejaarlijks medewerkersonderzoek, waarvan de uitkomsten worden gebruikt om de organisatie intern te verbeteren. Lees ook het nieuwsbericht ‘RIBW Brabant krijgt een dikke voldoende van medewerkers’ voor meer achtergrondinformatie over dit onderzoek.

Uitslag tijdens Beste Werkgevers Event
Op het Beste Werkgevers Event op 6 oktober maakt Effectory bekend wie de winnaars zijn, en wie welke positie op de lijst heeft. Benieuwd naar de andere organisaties? Op de website van de verkiezing kun je de 100 genomineerden op alfabetische volgorde bekijken.

Actueel
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...
Het is lastig te zien voor een individuele hulpverlener waar en hoe stigma (onbedoeld en onbewust) ...