Actueel

Onderzoek cliëntcommunicatie in april 2019

19 april 2019
Ontvangt u graag een brief van RIBW Brabant of vindt u het juist prettig als we een app ontwikkelen? Zomaar een vraag waarop we via het onderzoek naar cliëntcommunicatie antwoord hopen te krijgen. Want met onze communicatie willen we u natuurlijk zo goed mogelijk bereiken. En dat lukt alleen als we weten welke manier het beste bij u past. 
Afb corp website bij gehele tekst clientenonderzoek
Het onderzoek wordt eind april 2019 per post en e-mail verspreid. Dit laatste gebeurt als we van u een actueel e-mailadres hebben. Anders ontvangt u de enquête in een envelop van Markteffect. Zij voeren het onderzoek in opdracht van ons uit.

Samen vorm geven

De invulling van het onderzoek hebben we met cliënten, begeleiders en de Cliëntenraad voorbereid. Onderwerpen die hier naar voren kwamen, kregen een plek in de enquête. Ook is de vragenlijst vervolgens door hen doorgenomen, zodat deze zo begrijpelijk mogelijk is. Via deze weg nogmaals onze dank voor jullie inzet. 

Vragen?

Mocht u vragen hebben over de enquête, stel deze dan aan uw begeleiding. U kunt ook contact opnemen met Sanne van Zeeland, zij is te bereiken op: 06-52468530. 
We hopen dat veel van jullie de vragenlijst invullen. Alleen dan kunnen we de cliëntcommunicatie naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden verbeteren en u zo goed mogelijk bereiken.
Actueel
Onlangs leerden buurtpreventieteams uit Tilburg Noord hoe te anticiperen op verward gedrag door ...
KREW is verhuisd. We zijn trots op onze nieuwe locatie en ons aanbod. We willen graag laten zien ...
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...