onze aanpak

De pijlers van ons werk

We staan voor praktische zorg met meetbaar resultaat. Ons werk doen we altijd dichtbij, in de wijk. We combineren kennis van zaken met ervaringsdeskundigheid: luisteren én begrijpen. Complexe problematiek kennen we van binnen en van buiten. Tegelijk zien we hoeveel er mogelijk is, als mensen in zichzelf gaan geloven. Lees over de pijlers van ons werk!
herstelondersteunende-zorg-vierkant

Onze aanpak: Herstelondersteunende zorg

Ons uitgangspunt is herstelondersteunende zorg: jouw talenten, wensen en doelen staan centraal. Zo kun je weer zoveel mogelijk zelf aan het roer komen te staan, met zo min mogelijk professionele begeleiding. In ons werk gebruiken we onze expertise, gaan we uit van gelijkwaardigheid en zijn altijd dichtbij, in de wijk. 

Lees meer >
meetbaar-resultaat-vierkant

Onze aanpak: Meetbaar resultaat

Voor ons is altijd de belangrijkste vraag: 'Welke doelen wil jij zelf graag bereiken?' Om deze goed in beeld te houden stellen we samen met de cliënt een praktisch plan op. Dat maakt onze zorg resultaatgericht én meetbaar. Ook vragen we cliënten vaak om hun mening: Wat gaat goed, wat kan beter? Zo blijven we concreet en scherp in ons werk.

Lees meer >
Ervaringsdeskundigheid-header-vierkant

Onze aanpak: Ervaringsdeskundigheid

"Ik weet precies waar je doorheen gaat." Onze ervarings­deskundigen mogen dit zeggen, want ze hebben zelf ervaring in de psychiatrie. Ze zijn geschoold om die ervaringskennis in te zetten voor anderen. Steeds vaker werken ze als begeleider in onze teams. Een unieke combinatie van kennis door studie met kennis door ervaring!

Lees meer >
onze-aanpak-900

Onze aanpak: Succesvol samenwerken

We staan bekend om onze ervaring met psychische en psychiatrische problematiek. Andere zorgorganisaties vragen ons regelmatig om advies. We werken graag samen met onder meer ContourdeTwern, GGZ Breburg, Novadic-Kentron en Samenwerkende Jeugdspecialisten (SJS). Wat dit in de praktijk betekent? Lees het hieronder!

Lees meer >
Zie ook:
Howie the Harp biedt in co-productie met ROC Zadkine de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ...
Ons jaarbeeld 2018 presenteren we als magazine. Hierin kunt u lezen hoe medewerkers en ...
Over enkele weken start de oriëntatieatiecursus 'Hulpverlener met ervaring' weer. De cursus is ...