Actueel

Opleiding tot ervaringsdeskundige start weer in 2018!

30 juli 2017
Heb je ervaring in de psychiatrie en wil je deze benutten om anderen te ondersteunen? In maart 2018 starten we in Tilburg weer met Howie the Harp, een eenjarige opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige!
Howie_the_Harp_cursisten_sq
De opleiding is bijzonder: je eigen herstelproces en dat van medestudenten maken deel uit van het totale leerproces. Het eerste half jaar staat in het teken van theorie en herstel, het tweede half jaar doen Howie the Harp-studenten praktijkervaring op. Zij krijgen tijdens de hele opleiding begeleiding van een coach.

Doorgroeien
Je leert met meer afstand te kijken naar jouw ervaringen en haalt hier persoonlijke levenslessen uit. Gaandeweg de opleiding worden eigen ervaringen omgezet naar ervaringskennis. Na de opleiding is het mogelijk te solliciteren naar de functie van ervaringsdeskundige bij (zorg)instanties en bedrijven. Een vervolgopleiding in de sociale hulpverlening bij een reguliere onderwijsinstelling is ook een mogelijkheid.

Contact
Als je graag anderen verder wilt helpen, als je bereid bent om aan jezelf en aan je herstelproces te werken en als er sprake is van enige stabiliteit in je leven: bel met Howie the Harp Tilburg via (013) 544 40 39 of mail met howietheharp@ribwbrabant.nl

Infobijeenkomsten
Er staat een aantal informatiebijeenkomsten gepland op de Westertorenlaan 4 in Tilburg. Het bijwonen van een bijeenkomst is onderdeel van de aanmeld- en toelatingsprocedure.

De data zijn: 14 augustus, 28 augustus, 28 september, 6 november, 4 december en 8 januari 2018.

Meer algemene informatie over de opleiding is te vinden op www.howietheharp.nl
Actueel
Onlangs leerden buurtpreventieteams uit Tilburg Noord hoe te anticiperen op verward gedrag door ...
KREW is verhuisd. We zijn trots op onze nieuwe locatie en ons aanbod. We willen graag laten zien ...
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...