over ons

In vogelvlucht

RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een psychische of  psychiatrische aandoening. Met onze gedegen, professionele en totale aanpak zijn wij voor onze cliënten partner in herstel. Wij werken aan duurzaam herstel. Daarom komen bij ons alle leefgebieden aan bod: wonen, daginvulling/werken, sociale relaties, financiën en gezondheid
Doen-we-het-goed-vierkant

Organisatie RIBW Brabant

Hoe zit onze organisatie in elkaar en wat is ons werkgebied? Ook vind je hier informatie over ons kwaliteitsstatuut en de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling.

Lees meer >
Marina-Hesen-raad-van-besuur-RIBW-Braban-online-1

Wie is wie?

RIBW Brabant heeft ongeveer 500 medewerkers. Zij hebben allerlei verschillende functies en werken in teams. Ze worden aangestuurd door een Raad van Bestuur en een Managementteam. Daarnaast is er ook een Raad van Toezicht, die controle houdt over de wijze waarop de organisatie wordt geleid. Hier vind je informatie over de personen die een bestuurs- of managementfunctie hebben.

Lees meer >
clienten

Voor cliënten

Iedereen kan een psychiatrische of psychische aandoening overkomen. Dat heb je niet zelf in de hand. Omgaan ermee gaat niet vanzelf. Wij bieden professionele, praktische begeleiding bij mensen thuis of via beschermd wonen. 

Lees meer >
veelgestelde-vragen-vierkant

Werken bij RIBW Brabant

RIBW Brabant heeft aantrekkelijke functies en biedt een fijne werkomgeving. Goed werkgeverschap vinden we belangrijk, hoe we dit zien lees je in dit artikel. De resultaten van die inspanningen zijn ook dit jaar weer beloond: RIBW Brabant bezit de beste werkgever Award 2018 van Effectory en Intermediair. Lees meer hierover in dit nieuwsbericht.

Lees meer >
Doen-we-het-goed-vierkant

Vacatures

Een overzicht van alle vacatures bij RIBW Brabant.

Lees meer >
vriendelijkedame_vierkantvoorweb

Publicaties

Als RIBW Brabant hebben we regelmatig publicaties over onze organisatie en ons werk. Met brochures en video’s laten we vanuit diverse invalshoeken zien waar we mee bezig zijn. Onze cliënten, samenwerkingspartners en medewerkers komen aan het woord. De beschikbare publicaties voor dit moment staan hieronder kort beschreven. Waar wil je meer van weten?

Lees meer >
begeleiding-thuis-vierkant

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over aandoeningen, methodes en hoe wij werken.

Lees meer >
Zie ook:
Marijo Immink (Wethouder Wmo, Welzijn, Jeugd en Sport, gemeente Goirle ) mengt zich tussen de ...
Het Kiemuur is een wekelijkse bijeenkomst in de wijk, dicht bij bewoners. Voor iedereen die contact ...
Op de vroege ochtend van woensdag 5 december brachten wethouders en beleidsmakers van de gemeente ...