Actueel

Professioneel ervaringsdeskundige worden?

13 augustus 2019
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ondersteunen? Dan is dit een leuke kans voor jou: Howie the Harp, de opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige, start komend voorjaar bij Howie Brabant in Waalwijk!
Howie the Harp is een unieke 1-jarige opleiding tot ervaringsdeskundige
Wil je jouw ervaring inzetten om anderen te helpen? Wil je toewerken naar een betaalde baan? Heb je zin om een opleiding te volgen? Meld je dan aan voor een van de informatiebijeenkomsten op maandag van 10.00 tot 12.00 uur in Waalwijk op 2 september 2019, 7 oktober 2019, 4 november 2019, 2 december 2019, 6 januari 2020 en 3 februari 2020. Je ontvangt natuurlijk veel informatie over de opleiding en je ontmoet er mensen die de opleiding al hebben gevolgd. Deze informatiebijeenkomst is een onderdeel van de aanmeld- en toelatingsprocedure.

In de flyer lees je meer over de opleiding en wat het van jou vraagt. Wil je je aanmelden voor de informatiebijeenkomst? Kijk dan op www.howietheharp.nl of bel met Howie the Harp Brabant via 06-46610850 of mail met howietheharp@ribwbrabant.nl
Actueel
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...
RIBW Brabant biedt in het Safehouse in Tilburg begeleid wonen aan cliënten die een gevorderd ...
Howie the Harp biedt in co-productie met ROC Zadkine de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ...