Vacatures bij RIBW Brabant:

Psycholoog

Wat zie jij? Een mens of de diagnose? Wij zien het eerste en geloven in ieders kracht om te herstellen. Raak jij enthousiast van het idee om met onze cliënten kortdurende behandeltrajecten te doorlopen? En mogen je collega’s jou consulteren wanneer het gaat om lastige casussen? Wij zoeken een psycholoog met een positieve insteek! Dus denk jij vooral in mogelijkheden en wil je samen met ons de ontdekkingsreis aan om onze nieuwe rol te ontwikkelen? Dan ontmoeten we je graag tijdens een sollicitatiegesprek!
vacature psycholoog RIBW Brabant
Reageer vóór: 23 februari

Wat ga je doen als psycholoog?

Vanuit de wetenschap dat iedereen uniek is, bied je onze cliënten met psychiatrische problematiek maatwerk vanuit de herstelvisie. Het gaat om individuele behandeling binnen de specialistische GGZ. Je kunt goed aansluiten bij hen omdat je je richt op wat voor hen belangrijk is.
Je houdt ook nauw contact met de teams, in het bijzonder met de herstelcoaches want zij zijn in de lead. Je wordt ingeroepen wanneer een herstelproces van een cliënt dreigt vast te lopen. Ook voer je casuïstiekoverleggen met diverse teams. Hierdoor zijn de lijnen kort en ken je de situatie(s) beter.
Door middel van een gesprek met de client en eventueel begeleiding kom je tot een behandelplan. Hierbij kun je gebruik maken van verschillende behandelmodules, zoals de COMET-training, cognitieve gedragstherapie, de VERS-training, omgaan met sociale relaties, enkele psycho-educatie trainingen en mindfulness. Uiteraard overleg je dit met de regiebehandelaar. Vervolgens voer je de behandeling uit. De behandelafspraken zijn over het algemeen wekelijks en vinden plaats op een van de locaties van RIBW Brabant (regio Tilburg – Waalwijk – Oisterwijk). 

In wat voor team ga je werken?

Ons resultaatverantwoordelijke team bestaat met jouw komst uit drie personen. Wij houden van aanpakken en staan met beide voeten op de grond. En tot slot zien wij humor als uitgelezen middel om te kunnen relativeren.

Wat heb je nodig?

• Diploma van een universitaire opleiding in een van de gedragswetenschappen.
• Je ziet de mens, niet de diagnose.
• Je houdt ervan om mee te puzzelen in wat iemand verder zou kunnen helpen in zijn herstelproces.
• Minimaal twee jaar werkzaam binnen de ggz en de basisopleiding cognitieve gedragstherapie zijn een pre.
• Je kunt zelfstandig werken.
• Een flinke dosis humor en je staat sterk in je schoenen.
• Je bent een toegankelijk persoon, die graag contact maakt. 

Wat bieden we:

• Een dienstverband bij een werkgever die invulling geeft aan goed werkgeverschap
• Tevreden cliënten, ze beoordeelden onze zorg met een 8!
• Een open en informele sfeer met heel veel ruimte voor jouw ontwikkeling.
• Je contract omvat 32 uur per week en geldt in eerste instantie voor een periode van een jaar. We hebben de intentie dit te verlengen. 
• De functie is ingeschaald in FWG 60 (€ 2.877,- € 4.486,- bij een fulltime dienstverband). Tot en met november 2021 wordt het salaris stapsgewijs verhoogd met totaal 5,1%.  
• Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.
• Je krijgt jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Je hebt recht op een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve verzekeringen, sportfaciliteiten, een ruim opleidingsaanbod en een werkgeversbijdrage voor het pensioenfonds PFZW.
• Uitnodigingen voor onze jaarlijkse super leuke personeels-, Sinterklaas- en Kerstfeesten.
• Een telefoon, tablet of laptop waarmee je vanaf iedere locatie kunt werken.  

Visie RIBW Brabant

Wij geloven dat een mens vaak veel meer kan dan hij of zij zelf denkt. Onze professionals zijn een bron van inspiratie en motivatie voor anderen. Onze medewerkers durven zichzelf te zijn en zien gelijkwaardigheid als hét uitgangspunt in de begeleiding van anderen. Gelijkwaardigheid zie je ook terug op de werkvloer. We gaan informeel met elkaar om en ondersteunen elkaar. We zorgen samen dat iedereen zich veilig kan voelen. Al onze medewerkers zetten zich in om cliënten weer mee te laten doen in de samenleving. Zij zijn succesvol wanneer een cliënt zoveel mogelijk op eigen kracht zijn leven naar tevredenheid kan inrichten. 

En verder….

We zijn lid van BRABANTWERKtZEKER. Dit betekent onder meer dat je als (toekomstig) medewerker jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kunt ontwikkelen en je beter de regie houdt op je loopbaan.

Interesse?

Dan wil je vast wat meer weten. Bel gewoon even met Karin Kruithof op 06 – 524 684 85 of Clasine Klijs op 06 – 218 988 59. Zij zijn beide psycholoog en kunnen je alles vertellen over het werk, het team, het soort cliënten en het sollicitatieproces.
Meer weten over RIBW Brabant? Check www.ribwbrabant.nl en onze socials. Bekijk ook vooral ‘RIBW Brabant: kansrijke werkgever’ als je wil weten wat onze medewerkers hierover zeggen: https://www.youtube.com/watch?v=wBwbsBe2IAM. Meer weten over BRABANTWERKtZEKER? Check www.brabantwerktzeker.nl.

Solliciteren

Wij ontvangen graag voor 23 februari je motivatiebrief en CV per e-mail: PenO@ribwbrabant.nl. Zet er ook even het vacaturenummer bij: 18332. We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een gesprek. 2 maart zijn de sollicitatiegesprekken, 9 maart zijn eventueel de 2e ronde gesprekken.
En als je nu werkt voor een organisatie die aangesloten is bij BRABANTWERKtZEKER, zet dat dan in je sollicitatiebrief.  

Publicatiedatum: 12-02-2020

Vacatures bij RIBW Brabant:
Wat zie jij? Een mens of de diagnose? Wij zien het eerste en geloven in ieders kracht om te ...
Zoek jij een omgeving waarin je op een inspirerende en prettige manier kunt leren? En leer je bij ...
Ben jij praktisch ingesteld én ben je consequent? Dat heb je namelijk nodig om onze ...