Onze aanpak

Resultaatsturing: vooruitgang in beeld

Dikke dossiers, weg ermee. Welke doelen wil je bereiken in het leven? Dat is de belangrijkste vraag. Daarom werken we voor elke cliënt met een concreet actieplan, dat de vooruitgang helder in beeld brengt. 
meetbaar-resultaat-16-9

Inzicht in jezelf

Onze manier van werken heeft een eigentijdse vorm: resultaatsturing. Deze zelfontwikkelde methode geeft je inzicht in welke uitdagingen je het eerst aan wil pakken, om het beste resultaat in herstel te bereiken. Je begeleider helpt je met benoemen van wat je op korte termijn wil bereiken, wat daarvoor nodig is en wie je daarbij gaat helpen.

Overzichtelijk

We houden het graag simpel: op een eenvoudig werkblad vul je wekelijks in hoe het gaat wat betreft huishouden, administratie, daginvulling en het sociale leven. Alles wat je bereikt, wordt bijgehouden in overzichtelijke scores die een makkelijk te lezen totaalbeeld geven. Kortom, veel aandacht voor zelfstandigheid, inzicht en tevredenheid.

Herstel in beeld

Onze medewerkers begeleiden én volgen je ontwikkeling. Cliënten houden zelf inzicht en overzicht in hun dossier. Wij noteren niets over hen wat ze zelf niet weten. Omdat het zo duidelijk op papier staat, is elke stap vooruit een zichtbaar resultaat. En dat werkt weer goed voor het zelfvertrouwen, zeggen veel cliënten. Daar doen we het voor.
Onze aanpak
Voor (programma-)managers, (staf-)medewerkers en hulpen zorgverleners van organisaties die ...
We staan bekend om onze ervaring met psychische en psychiatrische problematiek. Andere ...
We nemen nooit iemands leven over. Onze insteek is anders: we lopen als het ware een tijdje met ...