Actueel

RIBW Brabant feliciteert afgestudeerden Howie the Harp met behalen certificaat en betaalde baan.

8 november 2016
Vorig jaar september startte klas I in opleidingscentrum Howie the Harp™ Tilburg en een jaar later zijn 13 studenten geslaagd. Donderdag 3 november j.l. kregen zij hun certificaat uitgereikt. 13 studenten met een kwetsbaarheid en (grote) afstand tot de arbeidsmarkt volgden een traject van een jaar waarin ze een volwaardige opleiding succesvol hebben afgerond. Ze hebben nu allen een betaalde baan als ervaringsdeskundig medewerker.
Howard ondertekent zijn certificaat
RIBW Brabant heeft besloten om afgestudeerden van Howie the Harp™ een tijdelijke baangarantie binnen haar organisatie te geven. Oktober j.l. is de tweede klas met 26 studenten gestart. RIBW Brabant biedt ook hen een baangarantie bij succesvol afstuderen.

Howie the Harp™ is een uniek opleidingsprogramma waarin mensen met een kwetsbaarheid, met een eigen ervaring in de psychiatrie en/of verslavingszorg, op een laagdrempelige manier zich ontwikkelen als ervaringsdeskundig beroepskracht. De hoofdingrediënten van de opleiding zijn een half jaar fulltime opleiding en een half jaar praktijkervaring. Dit in combinatie met het werken aan eigen herstel en intensieve coaching. Afgestudeerden leveren een waardevolle bijdrage binnen zorgorganisaties en in het maatschappelijk veld. 
afgestudeerden Howie the Harp klas I Tilburg
Howie the Harp Nederland heeft een nieuwsbrief uitgebracht die informatie bevat over de ontwikkelingen in de diverse vestigingen. Klik hier voor de derde nieuwsbrief.
Actueel
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...
RIBW Brabant biedt in het Safehouse in Tilburg begeleid wonen aan cliënten die een gevorderd ...
Howie the Harp biedt in co-productie met ROC Zadkine de opleiding MOED (Medewerkers Opleiding tot ...