Actueel

RIBW Brabant viert Burendag

23 augustus 2016
Medewerkers van RIBW Brabant organiseren op 23, 24 en 25 september diverse activiteiten in het kader van de nationale Burendag. RIBW Brabant vindt verbinding met de wijk erg belangrijk en wil in dit weekend wijkbewoners (nog beter) leren kennen. Zo worden er verschillende wijkactiviteiten georganiseerd zoals een ruilmarkt, samen een speeltuintje opknappen, een creatieve schildermiddag en een gezellige buurt barbecue waarbij ook aan kinderen is gedacht.
BURENDAG 2016

Verbinding met de wijk

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat samen met buren en de buurt rondom de 4e zaterdag in september wordt gevierd. Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren gezamenlijk de landelijke Burendag om mensen dichter bij elkaar te brengen en buurten socialer en leuker te maken. RIBW Brabant wil hier graag actief aan bijdragen, immers goede contacten zijn de basis voor een goede buurt! 

Samenwerking

Samen met onze buren en wijkorganisaties organiseren we op 15 locaties activiteiten voor Burendag. Zo werken we onder andere samen met Prisma, ContourdeTwern, Schakelring en Casade. Daarnaast hebben twee teams van RIBW Brabant een financiële bijdrage van het Oranje Fonds ontvangen. Tot slot dragen ook bedrijven actief een steentje bij. Om te zien wat er in uw buurt wordt georganiseerd kunt u kijken op burendag. Iedereen is van harte welkom!
Actueel
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...
Het is lastig te zien voor een individuele hulpverlener waar en hoe stigma (onbedoeld en onbewust) ...