Actueel

De kracht van samenwerken

19 april 2016
Buro Maks, GGz Breburg, Novadic-Kentron, RIBW Brabant, SMO Breda en SMO Traverse werken samen op het vlak van ervaringsdeskundigheid. Samenwerken daar kun je binnen de zorg bijna niet omheen. Maar wat het nu oplevert voor cliënten, is niet altijd duidelijk. Vandaar dat wij dit inzichtelijk willen maken met een infographic.
kracht van samenwerken
Het belang van ervaringsdeskundigheid en de impact die deze vakkennis heeft op het herstelproces van cliënten is groot. Als zes organisaties gaan wij een stap verder en maken dit concreet. Wij zorgen dat ervaringsdeskundigheid onlosmakelijk verbonden is met onze organisaties. 

Het succes van ervaringsdeskundigheid

Wij doen dit op een efficiënte manier: samen weten we meer en samen kunnen we meer voor elkaar krijgen op allerlei vlakken zoals voorlichting, ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast is er een gezamenlijke regiegroep gestart die de samenwerking coördineert.

kracht van samenwerken

Met wie van ons u ook samenwerkt: u krijgt altijd indirect de kennis en kracht van ons allemaal en daarnaast behouden we onze individuele expertise. De zes genoemde organisaties zijn  overtuigd van de kracht van samenwerken, hebben ervaringsdeskundigheid hoog in het vaandel staan en gaan altijd oplossingsgericht te werk. Kortom: 'de winst is voor iedereen'!  Klik hier voor de infographic.

Actueel
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...
Het is lastig te zien voor een individuele hulpverlener waar en hoe stigma (onbedoeld en onbewust) ...