Actueel

Steun onze deelname aan de Social Run!

5 juli 2016
RIBW Brabant doet op 23 - 25 september 2016 mee aan de Social Run, een non-stop estafetteloop voor het goede doel die wordt georganiseerd door Samen Sterk zonder Stigma. 

Openheid rondom psychische aandoeningen

Door mee te doen willen we aandacht vragen voor openheid rondom psychische aandoeningen. Wij steunen Samen Sterk zonder Stigma in hun missie om met elkaar samen te leven in een maatschappij waarin het niet uitmaakt of er een extra labeltje op je wordt geplakt; het label van een psychische aandoening. Je mag daar open over zijn, je mag dat delen. Zonder dat je hierop beoordeeld of zelfs veroordeeld wordt. Deelnemer Ruud: “Voor mij is gelijkheid, saamhorigheid en je 100% geven om er samen iets heel moois van te maken erg belangrijk. Dit in combinatie met mijn favoriete sporten hardlopen en fietsen, maakt de Social Run voor mij het ideale evenement om dit alles uit te stralen. Alleen kunnen wij dit niet en dus alle hulp is welkom.” 


Ons steunen?

Wil je RIBW Brabant steunen in onze deelname aan dit sportieve evenement voor een goed doel?
Steun team RIBW Brabant met een donatie op
NL17RABO 0156 1331 80
o.v.v. Social Run

Iedereen die onze deelnemers wil komen aanmoedigen is natuurlijk van harte welkom op 23 september bij de start of op 25 september bij de eindstreep op het Te Gek!? Festival bij Fort Vechten, Bunnik.

Meer lezen?


Met dank aanActueel
Een cijfer om trots op te zijn. Uit Een 8,0: dat geven cliënten aan de begeleiding van RIBW ...
Een cijfer om trots op te zijn: cliënten geven een 8,0 aan de begeleiding van RIBW Brabant. ...
Maandag 11 maart van 16:00 - 19:30 uur is het Kansenmarkt in het ROC Tilburg, Wandelboslaan ...