Voor wie?

De dienstverlening van ons team Budgetbeheer is er voor cliënten van RIBW Brabant die een hulpvraag hebben rond het beheer van hun financiën. Financiële problemen kunnen een overweldigend vraagstuk zijn waar bijna geen oplossing voor mogelijk lijkt. Toch kunnen wij vaak allerlei mogelijkheden bieden om deze problemen aan te pakken en echt op te lossen.
Naast het budgetbeheer bieden we de mogelijkheid voor een eenmalig adviesgesprek voor cliënten die niet bij de organisatie zijn aangesloten. Dat kan een advies zijn over de algehele financiële situatie van een cliënt of over een specifiek onderwerp, (bijvoorbeeld de eigen bijdrage aan het CAK).

Professionele ondersteuning

Team Budgetbeheer is onderdeel van RIBW Brabant en is lid van de Vereniging voor Schuldhulpverlening en Sociaal Bankieren (NVVK) en heeft een vergunning voor het uitoefenen van financiële dienstverlening van Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Budgetbeheer@RIBWBrabant.nl. In deze mail ontvangen wij graag naam, adres en telefoonnummer en een korte beschrijving van de situatie.

Contact

Voor instanties en bedrijven zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur

Telefoonnummer: 013-580 08 31
E-mailadres: Budgetbeheer@ribwbrabant.nl


Postadres:

Financieel Bureau Brabant
Postbus 2070
5001 CB Tilburg

Wil jij waarde toevoegen als vrijwilliger? 1