Hulp nodig?

Training Talent Program

Heb jij je talent al ontdekt en wil je daarmee aan de slag? Of weet jij nog helemaal niet waar je echt goed in bent? Dan is het Talent Program iets voor jou!
Cursussen-en-voorlichting-16-9
Het Talent Program is een uitgebreid beroepskeuze- en sollicitatieprogramma van 10 weken. Samen met een leer-werkcoach en mededeelnemers ga je op zoek naar jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities. De bijeenkomsten vinden 2 of 3 dagdelen per week plaats in kleine groepen (max. 10 deelnemers). Iedereen krijgt intensieve coaching, zowel persoonlijk als in groepsverband.

Portfolio

Om een duidelijk beeld te krijgen van verschillende beroepsrichtingen zijn werkervaringsplekken een onderdeel van het programma. Aan het einde van de training neem je een portfolio mee naar huis met de behandelde onderwerpen zoals een CV, motivatiebrief en persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten. 

Beter weten wat je wilt

Na het volgen van het Talent Program weet je veel beter wat je wilt en kun je een bewuste keuze maken voor een (vervolg)opleiding of (vrijwilligers)werk. Vraag gerust meer informatie bij je persoonlijk begeleider of via krew@ribwbrabant.nl

"Welk beroep bij mij paste, ontdekte ik met hulp van mijn leer-werkcoach."

Omar (23) studeerde aan de MBO-opleiding ICT toen hij ziek werd en werd opgenomen bij de GGZ. De behandeling sloeg aan en na een tijdje kreeg hij ontslag uit de instelling. Om hem thuis te helpen met de overgang en verder te bouwen aan een goede dagstructuur, ging hij onder begeleiding aan de slag als medewerker groenvoorziening.

Terwijl hij leerde omgaan met zijn kwetsbaarheden, realiseerde hij zich dat het misschien tijd was om andere keuzes in het leven te gaan maken. Het KREW Talent Program hielp hem stappen zetten in de goede richting, Lees hier zijn verhaal


Hulp nodig?
Heb jij je talent al ontdekt en wil je daarmee aan de slag? Of weet jij nog helemaal niet waar je ...
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende ...