Hulp nodig?

Leer- en werkprojecten in de horeca

Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant Waanzinnig in het centrum van Tilburg! Hier kun je ervaring opdoen met allerlei horeca-werkzaamheden die in elk restaurant worden gedaan. Gaandeweg kun je, als je dat wilt, steeds meer verantwoordelijkheid krijgen.
werken-en-leren-pagina-16-9

Alles doen we zelf

In het hart van de Willem II-straat in Tilburg ligt een uniek restaurant: Restaurant Waanzinnig. Gasten kunnen hier in een huiselijke sfeer genieten van een heerlijke, gezonde maaltijd als lunch en diner. En vergeet de worstenbroodjes van eigen recept niet! Elke dag maakt een enthousiast keukenteam alle gerechten zelf, en serveert de bediening alles met plezier.

Leren werken in een restaurant

Snijden van groenten, maken van gerechten, bedienen aan tafel, schoonmaken, bestellingen doen... Alles wat er gebeurt in een restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. Een mooie plek om onder begeleiding je werkvaardigheden op te bouwen, zoals omgaan met werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten.

Doorgroeien

We zijn trots op deze locatie waar je kunt groeien in je werk totdat je nagenoeg zelfstandig functioneert. Meer weten over het restaurant zelf? Kijk op www.restaurantwaanzinnig.nl

Meer weten? Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013-4637045 en per mail via krewmailgroep@ribwbrabant.nl We nemen graag de tijd voor een oriĆ«nterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met leerwerkcoach Annet de Laat, bereikbaar via 06-11706413 en Christ van Wanrooij, leerwerkcoach, bereikbaar via 06-50216077. 
Hulp nodig?
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...
Wanneer je interesse uitgaat naar werken op een kantoor kun je op een van onze locaties in ...
In onze begeleiding hebben we ook aandacht voor beweging, sporten, gezond eten. Een gezonde ...