Hulp nodig?

Leer-werkprojecten op de Nimrodstraat

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende opdrachtgevers en verkooppunten? In een bedrijfshal aan de Nimrodstraat zijn verschillende leer-werkprojecten onder één dak verenigd. Je werkt hier in een echte werkplaats waarbinnen je je voor diverse projecten kunt inzetten.
werken-hout-16-9
In een bedrijfsgebouw aan de Nimrodstraat zijn verschillende leer-werkprojecten onder één dak verenigd. Cliënten kunnen hier in een echte werkplaats zich inzetten voor diverse projecten. Hierdoor is er altijd afwisselend en uitdagend werk en kan er toegewerkt worden naar zelfstandig werken. Er wordt bijgedragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende opdrachtgevers en verkooppunten.

Werkprojecten die hier worden aangeboden zijn:
Meer weten? Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013-5336646 en per mail via krew@ribwbrabant.nl  We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met Manola Bakarbessy-Schmitz via 06-46748025 en Christ van Wanrooij via 06-50216077.
Hulp nodig?
Heb jij je talent al ontdekt en wil je daarmee aan de slag? Of weet jij nog helemaal niet waar je ...
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende ...