Actueel

Cliënten organiseren wijkbijeenkomst 'de Verrijkingsdag'

20 augustus 2015

Samenwerkende organisaties RIBW Brabant, GGZ Breburg, Novadic-Kentron en SMO-Traverse ondersteunen cliënten en ervaringsdeskundigen bij het tot stand brengen van 'de Verrijkingsdag'.
De organisatie en inhoud van dit nieuwe initiatief is clientgestuurd en wijkgericht. Het evenement vindt plaats op dinsdag 29 september in Wijkcentrum De Poorten en biedt cliënten die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling de gelegenheid om inspiratie op te doen en in contact te komen met anderen.

poorten

De Verrijkingsdag is voor iedereen die wat wil leren op het gebied van eigen ontwikkeling, de verrijking van je talenten en biedt ook een mooie kans om met elkaar in gesprek te gaan over actuele thema's zoals participatie en samenwerken. De dag heeft als thema ‘De Kracht van samenwerken’. Cliënten, hun naasten en medewerkers van de samenwerkende zorgorganisaties zijn uitgenodigd om deel te nemen. De toegang is gratis, inclusief een gezamenlijke lunch. De Verrijkingsdag vindt plaats van 10.30 uur tot 17.00 uur in MFA De Poorten aan de Hasseltstraat 194 in Tilburg.  Voor verdere informatie en (verplichte) inschrijving zie http://verrijkingsdag.simplesite.com/416639379.

Actueel
Op Wereldarmoededag in 2013 en in 2016 verscheen de armoedeglossy Quiet 500, als tegenhanger van de ...
Professionals werkzaam bij RIBW Alliantie en brancheorganisaties zoals VNG en Zorgverzekeraars ...
Het jaarlijkse Renda event voor woningcorporaties van donderdag 11 oktober ging over de identiteit ...