Actueel

Carla Lasonder neemt afscheid als bestuurder RIBW Brabant

26 juli 2016
Per 1 november 2016 vertrekt Carla Lasonder als bestuurder bij RIBW Brabant. Zij neemt een nieuwe uitdaging aan als bestuurder van ouderenorganisatie Vivent in ‘s-Hertogenbosch.
Carla Lasonder website

Trouw aan de visie

Carla Lasonder kwam in 2009 als bestuurder bij RIBW Brabant naast Artie van Tuijn, voormalig voorzitter Raad van Bestuur. Vanaf 2015 heeft zij, na pensionering van haar collega, als enig bestuurder RIBW Brabant geleid. Mw. drs. Pink van Veen, voorzitter Raad van Toezicht: “Carla Lasonder heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de positionering van RIBW Brabant in ‘de nieuwe wereld’ na alle transities. Trouw aan de visie, het creëren van alle kansen voor herstel, heeft zij RIBW Brabant een goed fundament gegeven voor de toekomst. Carla heeft altijd de focus gehad op innovatie en ondernemerschap."

Nieuwe baan

“We begrijpen heel goed dat zij, na zeven jaar, ook graag weer een nieuwe uitdaging aangaat. Als bestuurder van ouderenorganisatie Vivent stapt zij over naar de ouderenzorg. We zijn er van overtuigd dat zij zich ook daar in zal blijven zetten voor de meest kwetsbare mensen. We wensen haar alle succes in haar nieuwe baan.” Op 21 oktober a.s. vindt een receptie plaats in verband met het afscheid van Carla Lasonder. Genodigden worden tijdig nader geïnformeerd.

Zoektocht

In verband met het vertrek van Carla Lasonder start er binnenkort een zoektocht naar een nieuwe bestuurder. De Raad van Toezicht laat zich in deze procedure ondersteunen door Anja Tirions MHA van Tirions Consultancy.

Actueel
Eind 2019 zijn we als RIBW Brabant gestart met de ontwikkeling van onze strategische koers voor de ...
RIBW Brabant ondertekende samen met 22 organisaties in de regio Midden-Brabant een convenant voor ...
Het is lastig te zien voor een individuele hulpverlener waar en hoe stigma (onbedoeld en onbewust) ...