Actueel

Maak kennis met de vertrouwenspersoon cliënten

7 mei 2019
Schroom niet en neem gerust contact op met de vertrouwenspersoon als je ergens mee zit. Jorine van der Sanden heeft een onafhankelijke positie binnen RIBW Brabant en werkt met geheimhouding. Ze is er speciaal voor jou en helpt je met je problemen, twijfels en ongenoegens. 
meetbaar-resultaat-vierkant
Alles wordt zorgvuldig met jou besproken. Een dergelijk gesprek duurt meestal drie kwartier tot een uur. Eerst vertelt de vertrouwenspersoon wat je van haar kunt verwachten. Daarna neemt zij samen met jou de tijd om jouw onderwerp zorgvuldig te bespreken. Ze luistert goed en stelt zo nodig vragen. Ze geeft informatie, begeleiding en/of bemiddelt bij een conflict met de organisatie. RIBW Brabant en MEE Zuidoost Brabant hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de inzet van een cliënt vertrouwenspersoon. 

Bereikbaarheid
Met ingang van 6 mei 2019 is Jorine van der Sanden door cliënten van RIBW Brabant te benaderen als vertrouwenspersoon cliënten. Jorine is te bereiken op telefoonnummer 06 – 35111874, of per mail via jvandersanden@ribwbrabant.nl. Mocht Jorine vanwege vakantie of ziekte afwezig zijn, dan zorgt zij voor vervanging.
Actueel
Onlangs leerden buurtpreventieteams uit Tilburg Noord hoe te anticiperen op verward gedrag door ...
KREW is verhuisd. We zijn trots op onze nieuwe locatie en ons aanbod. We willen graag laten zien ...
Heb jij ervaring als cliënt in de psychiatrie? En wil je jouw ervaring benutten om anderen te ...