Actueel

Voorlichting aan scholieren

14 november 2017
Open dagen bij het MBO waarin we vertellen over de praktijk van ons werk. 
mbo-stagiaires
Om scholieren een beeld te geven van de vakgebieden waarin ze opgeleid kunnen worden, organiseren diverse grote opleidingsinstanties in de regio Brabant in november 2017 open dagen. Natuurlijk is het voor de bezoekers van deze open dagen belangrijk om meer informatie over de inhoud van een bepaalde studie te krijgen. Maar er is ook aandacht voor het  werkveld ná het volgen van een studie.

Verschillende opleidingen hebben dan ook organisaties uit de praktijk uitgenodigd bij deze voorlichtingsmomenten, om bezoekers een beter beeld te geven van het werkveld waar zij in de toekomst kunnen gaan werken.

In samenwerking met een drietal MBO scholen (met de studierichtingen Maatschappelijke Zorg, Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening en Verpleegkunde niveau 4) zal RIBW Brabant op 18, 25 en 26 november op locatie aanwezig zijn:


• Op zaterdag 18 november 2017 is RIBW Brabant van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig bij de open dag van Summa College Zorg / Welzijn (Willem de Rijkelaan 3, 5616 EA, Eindhoven). Klik hier voor meer informatie.

• Op zaterdag 25 november 2017 is RIBW Brabant van 9.30 tot 16.30 uur aanwezig bij de open dag van het Koning Willem I College(Vlijmenseweg 2 5223 GW ’s-Hertogenbosch). Klik hier voor meer informatie.

• Op zondag 26 november 2017 is RIBW Brabant van 11.00 tot 15.00 uur aanwezig bij de open dag van ROC Tilburg, School voor Welzijn (Wandelboslaan 28, 5042 PD Tilburg). Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Actueel
Als RIBW Brabant volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwgezet en volgen de ...
Paola Buitelaar heeft lang geworsteld met psychoses en klinische opnames daarvoor. Deze ...
In haar maandelijkse blog geeft Mariëlle ons een inkijkje in haar werk als ervaringsdeskundige ...