Actueel

De Werkplaats: nu erkend leerbedrijf

Recent behaalde De Werkplaats het certificaat voor erkend leerbedrijf! Dit certificaat is uitgereikt door Fundeon, het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Begeleiders van deze werklocatie doorliepen hiervoor de benodigde cursussen en sloten deze af met een goede beoordeling.
20150211_NimrodErkendLeerbedrijf_LG

Cliënten die begeleid aan de slag gaan bij de Werkplaats hebben een psychische beperking, maar vooral ook ambities en talenten. Met extra ondersteuning van zowel de mensen uit de praktijk als jobcoaches leren ze niet alleen een beroep, maar ook hoe ze maatschappelijk weer mee kunnen doen.

Nog beter voorbereid
Cliënten die een beroepsopleiding niveau 1 volgen, kunnen nu ook stage lopen bij de Werkplaats. Begeleiding en beoordeling gebeurt door gecertificeerde leermeesters: daarom krijgt de praktijkopleiding een extra kwaliteitskeurmerk. Op deze manier zijn cliënten nog beter voorbereid om aan de slag te gaan bij een reguliere werkgever.

De Werkplaats neemt een belangrijke plaats in bij RIBW Brabant. Op deze plek kunnen onze cliënten werken aan hun herstel: bij een houtbewerkingsbedrijf, een autokeuringsgarage en een aannemersbedrijf. Hier kunnen cliënten daadwerkelijk toewerken naar meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Actueel
Op 1 en 2 september is het weer zo ver dan vindt de Tilburg Ten Miles plaats mét verschillende ...
Heeft u de artikelen in de zorgbijlage bij De Volkskrant van Nina Visser gelezen en heeft u vragen ...
Ken jij iemand met autisme of heb je zelf autisme? Kom naar de Autisme Informatiemarkt in ...