Wie is wie?

RIBW Brabant heeft ongeveer 500 medewerkers. Zij hebben allerlei verschillende functies en werken in teams. Ze worden aangestuurd door een Raad van Bestuur en een Managementteam. Daarnaast is er ook een Raad van Toezicht, die controle houdt over de wijze waarop de organisatie wordt geleid. Hier vind je informatie over de personen die een bestuurs- of managementfunctie hebben.

Raad van Bestuur

RIBW Brabant heeft een Raad van Bestuur die verantwoordelijk is voor het (strategisch) reilen en zeilen van de organisatie en de dagelijkse leiding heeft.

Marina Hesen

voorzitter Raad van Bestuur

Marina Hesen is voorzitter en enig lid van de Raad van Bestuur.

"RIBW Brabant staat als organisatie midden in de maatschappij. Flinke psychische of psychiatrische problemen kunnen iedereen overkomen. Al lijken die soms onoverkoombaar, toch zien we gelukkig vaak dat het mensen lukt om hun leven op orde te krijgen. 
Samenwerking is voor mij het sleutelbegrip. Samenwerking tussen cliƫnt en zijn begeleiding, samenwerking binnen de organisatie, met andere partijen en met gemeenten. Het draait om verbinden en versterken."
Lees meer in het kennismakingsinterview en/of het digitaal magazine 'Maak kennis met Marina Hesen'

Management Team

Onze MT-leden, met ieder specifieke verantwoordelijkheden, geven samen leiding aan hun medewerkers en leggen verantwoording af aan de Raad van Bestuur.

Evelien van Etten, manager ontwikkeling & innovatie
Chris van Geloven, relatiebeheerder
Miranda Hanegraaf, manager herstel
Coen Kwekkeboom, concerncontroller
Emmy van der Maarel, manager bedrijfsvoering
Annika Verhoeven, bestuurssecretaris

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht toetst of de Raad van Bestuur bij zijn beleidsvorming en de uitvoering van zijn bestuurstaken oog houdt voor het belang van de organisatie in relatie tot haar maatschappelijke doelstelling, namelijk het realiseren van goede zorg. Klik hier voor meer informatie over de Raad van Toezicht.
Zie ook:
De Raad van Toezicht toetst of de Raad van Bestuur bij zijn beleidsvorming en de uitvoering van ...
RIBW Brabant is een open organisatie waar zowel cliënten als medewerkers een eigen inbreng ...
Een Cliëntenraad is officieel ‘het wettelijke inspraakorgaan voor en door ...