Hulp nodig?

Win-Win meer MVO, minder kosten

Heeft u uit te besteden productie- en montagewerk of bent u op zoek naar gedreven medewerkers en of stagiairs? Of wilt u gewoon meer weten over KREW?
KREW werkt voor u

Win-Win meer MVO, minder kosten

Christ van Wanrooij, leerwerkcoach KREW: “Bij KREW gaat het altijd om echt werk: producten of diensten voor derden. Cliënten werken aan producten die zijn besteld door opdrachtgevers, of ze zijn aan het werk bij de werkgever zelf. 
  • KREW heeft geen winstoogmerk: u krijgt extra capaciteit zonder de kosten. 
  • We denken mee over gunstige UWV-maatregelen zoals loondispensatie en no risk-polis (verzuimrisico door uitkerende instantie afgedekt). 
  • Social return voor uw bedrijf is groot: positieve publiciteit en een herkenbaar maatschappelijk gezicht. Begeleiding vanuit onze eigen organisatie, ook voor de werkgever: dus geen extra belasting voor uw eigen medewerkers. 
  • Grote inzet van onze medewerkers, controle op verzorgd werk en op tijd geleverd. Een groot aantal van hen heeft een werkverleden en een hoog niveau aan (vak)kennis. Ze zoeken - tijdelijk - een andere invulling van werken omdat ze te maken hebben met bijvoorbeeld een depressie, burn-out, ADHD of een vorm van autisme.

Samenwerken is de sleutel

Wij werken samen met tal van bedrijven. KREW is lid van het Ondernemersakkoord in Tilburg en van Netwerk Brabant.” Voor het UWV dragen we zorg voor de ‘werkfit’ en ‘naar werk’ trajecten. Door middel van een reïntegratieplan worden doelen vastgesteld om werknemersvaardigheden te versterken, persoonlijke effectiviteit te verbeteren en/of de arbeidsmarktpositie in beeld te brengen. De ‘werkfit’ trajecten worden aangeboden om klanten klaar te stomen voor werk of het volgen van een opleiding. De ‘naar werk’ trajecten hebben als doel om klanten op werk te plaatsen en te coachen in het behoud daarvan.

Meer weten? Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013-3020175 en per mail via krewmailgroep@ribwbrabant.nl. We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Christ van Wanrooij, leerwerkcoach, bereikbaar via 06-50216077 en Annet de Laat, leerwerkcoach, bereikbaar via 06-11706413.
Hulp nodig?
Heeft u uit te besteden productie- en montagewerk of bent u op zoek naar gedreven medewerkers en of ...
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende ...
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...