Direct verdienen

Je gaat een dienstverband aan bij RIBW Brabant en wij betalen jouw opleiding en je boeken. Bovendien ontvang je een leerling-salaris, vakantiegeld en een dertiende maand. Je bent ook echt onderdeel van het team. Dat betekent dat jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het teamresultaat. Ieders rol is even belangrijk en we hebben korte lijnen. Dit maakt het makkelijker om snel door te pakken. Samen ondersteunen jullie de cliënt bij het realiseren van zijn wensen en behoeften. Zodat iedere cliënt veilig, tevreden en zoveel mogelijk op eigen kracht zijn leven (weer) kan inrichten.

We werken in de directe zorg vanuit ongeveer 25 wijkteams, verspreid over Tilburg, Waalwijk, Sprang-Capelle en Oisterwijk. Als BBL-leerling werk je voor RIBW Brabant zowel ambulant als in een beschermd wonen-omgeving. RIBW Brabant kent een grote verscheidenheid aan doelgroepen. Én je gaat aan de slag met de verschillende leefgebieden. Hartstikke afwisselend dus.

Grijp jij graag deze kans? We stellen elk jaar enkele BBL-plaatsen beschikbaar. Hou deze site, medio februari 2023 (en eventueel september), dus goed in de gaten voor de vacatures.

Contact met onze praktijkopleider?

Wil jij als BBL-leerling bij ons aan de slag? Neem dan contact op met onze praktijkopleider: 

Lieke van Kerckhoven
Praktijkopleider RIBW Brabant 
telefoonnummer: 06 – 15349814
e-mailadres: LvanKerckhoven@RIBWBrabant.nl

Lieke van Kerckhoven – Praktijkopleider