Bezig zijn met je talenten, binnen jouw mogelijkheden. Dat kan met (vrijwilligers)werk of een andere daginvulling die bij je past. Meedoen helpt je bij het terugvinden van een dag- en nachtritme. Maar het helpt je ook met contact maken met anderen en het opbouwen van een sociaal netwerk. Als je (weer) aan het werk wilt, begeleiden we je bij het vinden en behouden van een baan of bij het opdoen van werkervaring. Zoek je naar een manier om structuur te hebben in je dag? Of heb je nog weinig werkervaring? Dan kun je ook terecht bij één van onze werkprojecten. Maar ook het volgen van een training of een opleiding is natuurlijk mogelijk! Onze leer-werkcoaches denken graag met je mee. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

KREW is WERK maar dan omgedraaid. KREW spreek je uit als kruuw. 

Opleiding Howie the Harp™

Heb je ervaringskennis opgedaan en wil je die inzetten om anderen te helpen? En wil je zo toewerken naar een betaalde baan? Volg de opleiding Howie the Harp™ en word professioneel ervaringsdeskundige! Howie the Harp™ is een eenjarige opleiding tot ervaringsdeskundige waarin je leert jouw ervaring om te zetten naar ervaringskennis. Howie the Harp is er voor iedereen met een psychische kwetsbaarheid.

Werk je al maar wil je je ervaringskennis inzetten in de baan die je nu hebt? Kijk dan samen je werkgever bij onze Trainingen.

Contact

Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou als deelnemer, of voor jouw bedrijf, kan betekenen neem dan contact met ons op. Je kunt hiervoor bellen met Eva Heres op 06- 23943962 of per e-mail: EHeres@ribwbrabant.nl. Of met Katelijn Ardts via 06- 21206937 en per mail via KArdts@ribwbrabant.nl.  We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek.