KREW

Bezig zijn met je talenten, binnen jouw mogelijkheden. Dat kan met (vrijwilligers)werk of een andere daginvulling die bij je past. Meedoen helpt je bij het terugvinden van een dag- en nachtritme. Maar het helpt je ook met contact maken met anderen en het opbouwen van een sociaal netwerk. Als je (weer) aan het werk wilt, begeleiden we je bij het vinden en behouden van een baan of bij het opdoen van werkervaring. Zoek je naar een manier om structuur te hebben in je dag? Of heb je nog weinig werkervaring? Dan kun je ook terecht bij één van onze werkprojecten. Maar ook herstelgerichte daginvulling is mogelijk. Dan kijken we samen naar jouw behoefte waarmee jij laagdrempelig kunt ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen. Tenslotte is ook het volgen van een training of een opleiding natuurlijk mogelijk!

De leer-werkcoaches van ons KREW-team kennen de verschillende fasen in het proces naar werk. Stap voor stap begeleiden ze jou naar zo zelfstandig mogelijk werk (betaald of vrijwillig) en – als je wilt – een geschikte opleiding of naar een herstelgerichte daginvulling. Wanneer jij de wens hebt om binnen een werkproject te blijven werken dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

We denken graag met je mee. We kunnen je ook helpen bij het aanvragen van je indicatie bij de gemeente. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Ervaring opdoen als vrijwilliger

Vrijwilligers betekenen veel voor onze cliënten. Bij RIBW Brabant zijn veel verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan als vrijwilliger. Krijg je zelf ondersteuning vanuit RIBW Brabant, en ben je eraan toe om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact op met de Coördinator Vrijwilligers Mariëlle de Poorte voor een oriënterend gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Contact of aanmelden

Wil je meer informatie over werken, dagbesteding of leren? Onze leer-werkcoaches helpen je graag verder!  

Wil je je aanmelden? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

Contact over werken, leren en dagbesteding

KREW - Werken en leren (oud bestuurder Marina Hesen)

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken