Wie ken je?

Samen brengen we in kaart welke mensen er om jou heen zijn. Dat kan familie zijn, maar ook vrienden, mensen in je buurt, collega’s, noem maar op. Kortom, personen waar je even naar toe kunt gaan en die iets voor je willen doen als het nodig is.

Het Kiemuur

Ook is er Het Kiemuur, een wekelijkse bijeenkomst bij jou in de buurt. Iedereen die contact, steun en/of advies zoekt is hier welkom, je kunt zo binnenwandelen. Bij Het Kiemuur vinden bezoekers een luisterend oor en erkenning voor hun verhaal. Veel bezoekers ervaren het als een plek voor goed advies, waarmee ze verder komen. Meer weten? Ga naar de website van Het Kiemuur.

Persoonlijk contact

Misschien kan een ‘maatje’ veel voor je betekenen: iemand die bewust en regelmatig contact met je zoekt en met wie je samen dingen onderneemt. Veel van onze vrijwilligers en cliënten hebben op deze manier een prettig contact met elkaar en beleven hier samen plezier aan.

Meer zelfredzaam

Je gezien en gehoord voelen door anderen is belangrijk: daar ben je mens voor. In ons werk zien we dat mensen die zich beter gaan voelen in hun omgeving, ook zelfredzamer worden. Vaak gaan ze ook weer gaan meedoen in de samenleving, bijvoorbeeld door (vrijwilligers)werk. Dat is de kracht van menselijk contact.

Ken jij iemand die het leuk lijkt om maatje te worden?
Laat het ons weten! Neem contact op met Mariëlle voor de Poorte, telefoonnummer: 06 – 10 27 63 20 of e-mailadres: [email protected]

Welke stappen onderneem je om in aanmerking te komen?

Bij het aanmelden voor onze zorg, volg je enkele stappen, om te verkennen welke zorg bij jou past. Uiteraard kom je alleen bij ons terecht als jouw zorgvraag voortkomt uit een psychiatrische of psychische kwetsbaarheid.

Begeleiding bij jou thuis 3