Herstelgerichte daginvulling

Bij herstelgerichte daginvulling kijken we samen naar jouw behoefte waarmee jij laagdrempelig kunt ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen. Wat heb jij nodig? Je kunt samen met een leerwerkcoach onderzoeken wat jouw talenten zijn en bekijken we hoe we dit in kunnen zetten als herstelgerichte daginvulling. Of wil jij eerst even de kat uit de boom kijken en gewoon een kopje koffie komen drinken? Het zijn twee uitersten, maar we bekijken wat daartussen voor jou de beste optie is.

Leer-werkprojecten

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende opdrachtgevers en verkooppunten? In een pand aan de Ledeboerstraat in Tilburg zijn verschillende leer-werkprojecten onder één dak verenigd. Je werkt hier in een echte werkplaats, waar je je voor diverse projecten kunt inzetten. Je kunt in iedere fase van herstel instromen en bekijkt samen met een leerwerkcoach wat voor jou passend is en waar jouw talenten liggen. Een combinatie van diverse trajecten is ook mogelijk. 

KREW ondersteunt jou in de zoektocht naar een betekenisvolle daginvulling op het gebied van ontmoeting, ontspanning, ontwikkeling, leren en werken.

Werkprojecten waar je aan mee kunt werken, zijn:

 • Producten in elkaar zetten (assemblage)
  Hierbij kun je denken aan het bestickeren en inpakken van displays voor Albert Heijn en het in elkaar zetten van kinderspeelgoed.
 • Houtbewerking en klussenclub
  Het maken en onderhouden van meubels voor RIBW Brabant en externe klanten. Met de klussenclub gaan we op pad en verrichten we kleine onderhoudswerkzaamheden in en om de panden van RIBW Brabant. Daarbij helpen we mee met het verhuizen van cliënten. Ook werken we samen in speciale groenprojecten. Daarbij onderhouden we tuinen en stukjes bos. Zo zagen we dode bomen om en ruimen we deze op en maken we de paden vrij. 
 • Receptie
  Hier oefenen deelnemers met het gastvrij ontvangen van bezoekers, verrichten van simpele administratieve taken, het opnemen van de telefoon en beantwoorden van vragen van klanten.
 • Balade (Balade 1, Waalwijk)
  Hier bieden we wekelijks een wisselend aanbod van werkzaamheden. Zo bieden we op donderdagochtend om 9.00 uur mediteren voor beginners en op vrijdagochtend vanaf 9.30 uur inloop met spelletjes en creatieve activiteiten.

Contact of aanmelden

Wil je meer informatie over werken, dagbesteding of leren? Onze leer-werkcoaches helpen je graag verder!  

Wil je je aanmelden? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

 

 

 

Contact