Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende opdrachtgevers en verkooppunten? In een pand aan de Ledeboerstraat in Tilburg zijn verschillende leer-werkprojecten onder één dak verenigd. Je werkt hier in een echte werkplaats, waar je je voor diverse projecten kunt inzetten. Je kunt op ieder niveau instromen en bekijkt samen met een leer-werkcoach wat voor jou passend is en waar jouw talenten liggen. Een combinatie van diverse trajecten is ook mogelijk. 

Werkprojecten waar je aan mee kunt werken, zijn:

 • Producten in elkaar zetten (assemblage)
  Hierbij kun je denken aan het bestickeren en inpakken van displays voor Albert Heijn en het in elkaar zetten van kinderspeelgoed.
 • Houtbewerking en klussenclub
  Het maken en onderhouden van meubels voor RIBW Brabant en externe klanten. Met de klussenclub gaan we op pad en verrichten we kleine onderhoudswerkzaamheden in en om de panden van RIBW Brabant. Daarbij helpen we mee met het verhuizen van cliënten.
 • Studio Print & Sign
  Hier maak je canvasdoeken, visitekaartjes, banners, cursusmappen en voer je diverse foto-opdrachten uit. Hierbij leer je te werken met programma’s als Photoshop en InDesign.
 • >LICHT, maken van lampen van Social Label
  In samenwerking met Social Label maken wij de lampen van designer Kiki van Eijk. De lampen worden gemaakt vanuit restleer en zetten we met een speciale knooptechniek in elkaar.
 • Productie van de ‘Naked-toe-teenslipper’
  In dit project maak je een compleet paar slippers: je begint met het ontwerp en eindigt met een mooie slipper! Je bent hier bezig met zeefdrukwerk, lijmen, stansen, naaien en het mooi afwerken van de slipper. 
 • Balade
  Hier bieden we wekelijks een wisselend aanbod van werkzaamheden.
 • Stichting Babykleren
  Het sorteren van tweedehands babykleding die naar mensen gaan die onder de armoedegrens leven.

Contact met KREW

Wil je meer informatie over werken, dagbesteding of leren? Onze leer-werkcoaches helpen je graag verder!  

 

 

 

Contact