Gastheer/-vrouw

Vind je het leuk met mensen om te gaan en te zorgen voor verse koffie, thee en nette werk- en vergaderkamers? Op een flink aantal van onze locaties hebben we plek voor gastvrouwen en -heren. Een leerzame functie, waarin je je discipline, werkritme en sociale vaardigheden kunt ontwikkelen.

Receptie

We hebben diverse locaties waarop receptiewerk te doen is. Dat houdt diverse taken in, zoals de telefoon beantwoorden, bezoekers ontvangen en lichte administratieve werkzaamheden. In ieder geval op onze werkplek in de Ledeboerstraat in Tilburg.

KREW

De leer-werkcoaches van ons KREW-team kennen de verschillende fasen in het proces naar werk. Stap voor stap begeleiden ze jou naar zo zelfstandig mogelijk werk (betaald of vrijwillig) en – als je wilt – een geschikte opleiding. 

Meer weten?

Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou als deelnemer, of voor jouw bedrijf, kan betekenen neem dan contact met ons op. Je kunt hiervoor bellen met Eva Heres op 06- 23943962 of per e-mail: EHeres@ribwbrabant.nl. Of met Katelijn Ardts via 06- 21206937 en per mail via KArdts@ribwbrabant.nl. We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek.